Cannes’ta Nerede Kalınır? Otel Tavsiyeleri

Fransa’nın film festivaliyle tanınan bu sevimli kasabası aynı zamanda ülkenin önemli turistik noktalarından biri özelliğine de sahip. Kasaba yıllık olarak ağırladığı 200 binin üzerindeki ziyaretçi sayısı ile ne kadar popüler bir destinasyon olduğunu bizlere kanıtlıyor.

Cannes’ta nerede kalınır? sorusunun cevabı için bölgede çok uygun fiyatlı seçenekler olmadığını belirtmemiz lazım. Hayli turistik ve pahalı bir kasaba olan Cannes’ta Avrupa’nın diğer pek çok şehrinde rastladığımız hostel tarzı ucuz konaklama seçeneğine rastlamak pek mümkün değil. Yazımızın detaylarında Cannes’ta konaklamak için tercih edebileceğiniz bölgelerle ilgili bilgilere ve şehirdeki bazı otel önerilerine yer vermeye gayret ettik…

1- Cannes’ta Nerede Kalınır?

Cannes’a geldiğinizde konaklamak için tercih edebileceğiniz çeşitli bölgeler bulunuyor;

Centre Ville: Cannes’ta nerede kalınır? sorusu için pek çok kişi ilk tercih olarak burayı seçmektedir. Bölge hem tren garına yakın olması hem de şehrin eğlence ve alışveriş duraklarına ulaşılabilirliği sayesinde oldukça ilgi gören yerlerin başında gelmektedir

La Suquet: Cannes’ın muhteşem manzaralara ev sahipliği yapan bu tarihi bölgesi de ziyaretçilerin ilgi odağı olan yerlerden biri.

La Bocca: Merkezin batısına düşen La Bocca bölgesi bünyesinde pek çok farklı otelin yanı sıra tatil köylerini de barındırıyor. Burayı özellikle sakin bir konaklama bölgesi arayan aileler tercih etmektedir.

Bahsettiğimiz bu bölgeler dışında sakin bir bölgede konaklamak isterseniz Mougins ve Grasse bölgelerini tercih edebilirsiniz. Eğer konaklamak için villa veya daire tarzı seçenekler arıyorsanız da Vallauris & Golfe-Juan bölgesini düşünmenizde fayda olacaktır.

2- Cannes Otel Tavsiyeleri

Dilerseniz biraz da şehirde tercih edebileceğiniz bazı otel tavsiyelerini sizlerle paylaşalım;

#1 Villa Tricia Cannes

Villa Tricia Cannes

Yazımızın başında da söylediğimiz gibi Cannes’te ucuz konaklama seçeneği pek yok. Bu otel ise istisna seçeneklerden biri. Deniz manzarası ve teras keyfi sunan odaları bulunan otel, fiyat olarak da ziyaretçilerini memnun ediyor. Şehir merkezine 850 metre mesafede bulunan otel bizce fiyat/performans olarak seçilebilecek en iyi seçeneklerden biri. Siz de burada konaklamak isterseniz buradan rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

#2 Hotel l’Hotera & Sauna

Hotel l'Hotera & Sauna

Plaja, istasyona, alışveriş caddelerine ve daha birçok olanağa yakın bir konumda bulunan işletme, mis kokulu odalarıyla sizi karşılıyor. Odaların balkonlu olması ise ziyaretçilerin çok daha özel ve eğlenceli bir konaklama deneyimi yaşamasına olanak tanıyor. Aradığınız otelin bu olduğunu düşünüyorsanız burayı tıklayarak rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

#3 Hotel Le Florian 2*

Hotel Le Florian

Rue d’Antibes’e sadece 200 metre mesafede bulunan tesis Cannes gezilecek yerler listesindeki pek çok noktaya kolay bir şekilde ulaşmanıza olanak tanıyor. Odaların içinde mutfak bulunması ise çok büyük bir avantaj. Şirin bir sokakta bulunan bu sevimli işletmede gecelemek isterseniz burayı tıklayabilir ve rezervasyonunuzu kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

#4 Hotel Abrial 3*

Hotel Abrial

Bu otelde konaklayarak şehirdeki görülmesi gereken pek çok noktaya 15 dakikalık kısa bir yürüyüşle ulaşma şansına sahip olabilirsiniz. Otelin tren istasyonuna 500 metre mesafede bulunması oteli daha da cazip kılan etkenlerden biri. Otel personelinin ilgisi, otelin temizliği gibi özellikler bir otelde aradığınız şeyler ise bu tesisten çok memnun ayrılacağınızı söylemeliyiz. Siz de bu konforlu otelde kalma isterseniz hemen buradan rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

#5 Best Western Hotel Univers Fitness & Sauna 4*

Best Western Hotel Univers Fitness & Sauna

La Croisette’e 100 metre mesafede bulunan otel plajlara olan yakınlığı ile de dikkat çekiyor. Otel kapalı bahçesi ve panoramik manzaraya sahip olan terası ile ziyaretçilerin çok keyifli yemekler yemesini ve eğlenceli zamanlar geçirmesini sağlıyor. Bu otel seçenekleriniz arasında ise rezervasyon bilgileri ve diğer detaylar için tık tık…

Yorum yapın

Bizi Takip Edin