Batum’da Nerede Kalınır? 5 Konforlu Otel Tavsiyesi

Ülkemize çok yakın olmasından dolayı kolay bir şekilde ulaşılabilen Batum, zahmetsiz bir şekilde yurt dışı seyahati yapmak isteyenler arasında çok tercih edilen destinasyonların başında geliyor.

Batum’a ilk defa gideceklerin en çok merak ettiği ise ” Batum’da nerede kalınır ?” sorusunun cevabı oluyor. Yazımızda vizesiz seyahat edebileceğiniz Batum’un konaklama seçenekleri hakkındaki bilgilere ve Batum’da kalabileceğiniz otel tavsiyelerine yer vermeye çalıştık. Dilerseniz lafı çok fazla uzatmadan yazımızla sizi baş başa bırakalım…

1- Batum’da Nerede Kalınır?

Batum ufak bir şehir olduğundan konaklama bölgesi olarak şehirde çok fazla seçenek bulunmuyor. Bölgedeki konaklama seçenekleri genellikler şehir merkezinde bulunmaktadır. Şehir merkezinde konakladığınız takdirde Batum’daki gezilecek yerlere yakın olarak hem ulaşım sorunundan uzak kalma hem de zamandan tasarruf etme şansına sahip olabilirsiniz.

Şehirdeki konaklama maliyeti ise ziyaretçileri üzmeyecek cinsten. Burada 3-4 yıldızlı otellerde uygun bir bütçeyle konaklayabilirsiniz. Daha düşük bütçeye sahip ziyaretçiler ise şehirde hostel ve pansiyonlarda konaklamayı tercih edebilir.

2- Batum Otel Tavsiyeleri

Yazımızda elbette şehirde bulunan bütün otellere yer verme şansımız yok ancak bazı çok tercih edilen otellerle ilgili bilgileri yazımızdan inceleyerek otel seçimi konusunda fikir sahibi olma şansını yakalayabilirsiniz.

#1 Piazza Inn 3*

pizza in

Plaja 3 dakikalık yürüme mesafesindeki otel Eski Kent Merkezi’nde yer almaktadır. Otel, özellikle konakladığı yerde zengin bir mutfak arayanları memnun etmeyi başarıyor. Siz de yeme içme konusunda size alternatifler sunan bir yer arıyorsanız buradan rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

#2 Hotel Corner Inn 4*

Hotel Corner Inn

Şehir merkezinde iyi bir konumda bulunan otel, ilgili personeli, bakımlı ve temiz odaları ile ziyaretçilerin otelden memnun bir şekilde ayrılmasını sağlıyor. Şehirdeki en uygun fiyatlı 4 yıldızlı otellerden olan tesisin odaları oldukça hızlı tükeniyor. Bu nedenle rezervasyon için acele etmenizi öneriyoruz.

#3 Batumi World Palace 4*

Batumi World Palace

Geniş ve temiz odalarıyla merkezi bir konumda hizmet veren otel, Karadeniz plajlarına sadece 150 metre mesafede bulunmaktadır. Alfabe Kulesi’ne ve ünlü Medea Heykeli’ne 5’er dakikalık yürüme mesafesinde bulunan otel eski şehir bölgesinde tarihi bir binada hizmet vermektedir. Otelle ilgili detaylı bilgi ve rezervasyon için tıklayınız.

#4 Piazza Four Colours 4*

Piazza Four Colours

Merkezi bir konumda bulunan otel uygun fiyatlı bir konaklama seçeneği arayanlar için ideal bir seçim olacaktır. Otel özellikle şehrin tadını gece çıkarmak isteyenlerin tercih edebileceği bir noktada bulunuyor. Otelin hizmet kalitesi ise ziyaretçileri tatmin edecek düzeyde. Bu otelde kalmayı düşünürseniz buradan rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

#5 Colosseum Marina Hotel 5*

Colosseum Marina Hotel

Etkileyici bir mimariye sahip bir binada misafirlerini ağırlayan otel, lüks bir konaklama seçeneği arayanların Batum’da nerede kalınır? sorusu için en özel seçeneklerden biri olmayı başarıyor. Otel içinde sunulan pek çok seçenek ile otelde geçirdiğiniz zamanı çok iyi bir şekilde değerlendirme imkanına sahip olabilirsiniz. Otel Aquapark Batumi’ye 400 metre mesafede bulunuyor. Otel aynı zamanda Dolphinarium’a 1,6 km, Batum Arkeoloji Müzesi’ne ise 2 km uzaklıktadır. Tesis, tren istasyonuna 15 dakikalık sürüş mesafesindedir. Batum Uluslararası Havaalanı ise 3 km uzaklıktadır.

Peki sizin Batum’daki favori konaklama seçeneğiniz hangisi? Batum’daki konaklama seçenekleri hakkındaki tecrübelerinizi bizimle yorum kısmından paylaşabilir ve Batum’a gitmeyi planlayan ziyaretçilerimize fikir verme şansına sahip olabilirsiniz.

Batum’da ne yenir yazımız ile ilgili fikir ve görüşlerinizi aşağıda yer alan yorumlar butonundan bizlerle paylaşabilir, yazımızın geliştiricilerinden biri olabilirsiniz. 

Yorum yapın

Bizi Takip Edin