Barselona’daki Türk Restoranları

Eğer Türk mutfağından vazgeçemiyorsanız Barselona bu konuda sizin için çok avantajlı bir şehir. Barselona’daki Türk restoranları ile Türk damak tadına uygun muhteşem dönerleri, kebapları ve birçok farklı Türk yemeğini yiyebilirsiniz. 

Dünyanın pek çok yerinde olduğu gibi Barselona’da da birçok Türk yaşamaktadır. Türklerin bir kısmı restoran açarak Türk yemeklerini dünyaya tanıtma konusunda önemli bir rol oynamaktadır. Barselona da Türk restoranlarının hayli fazla olduğu şehirlerde bir tanesi. Sizin için Barselona’da gidebileceğiniz Türk restoranlarını araştırdık…

Barselona’daki Türk Restoranları

Divan

Barselona Divan Restoran

Barselona’da en çok tercih edilen Türk restoranlarının başında burası geliyor. Dönerden kebaba, pideden ev yemeklerine kadar pek çok lezzeti bulabileceğiniz restoran temizliği, lezzeti, uygun fiyatı ve güleryüzlü çalışanları ile Türkler dışındaki ziyaretçiler tarafından sıklıkla ziyaret edilmektedir. Mekan Plaça Catalunya’ya çok yakın bir konumda, 100 metre mesafede bir ara sokakta bulunuyor. Yani meydana geldikten sonra burayı kolay bir şekilde bulabilirsiniz.

Zozan

Zozan Restoran

Zozan’a gelin ve lezzetli bir Adana kebabı ile karnınızı doyurun. Üstüne bir de demli çayınızı içtiniz mi sizden keyiflisi yok 🙂 Poblenou Rambla’da bulunan restoran denize yakın konumu ve ilgili personeli ile uygun fiyatlara lezzet arayanlar için biçilmiş kaftan.

A La Turca İstanbul

A La Turca İstanbul

Placa d’Espanya’ya yakın bir konumda bulunan mekan, şehirdeki en başarılı Türk restoranlarından biri. Mekanın gece geç saatlerine kadar hizmet vermesi özellikle akşamları yemek yemeyi sevenler için burayı daha cazip kılıyor.

Luna de İstanbul

Bir tanesi La Rambla’da olan 3 şubesi bulunan mekan, sıcakkanlı karşılaması ve lezzetli yemekleriyle bir öğününüzü uygun fiyatlara yiyebileceğiniz bir yer. Eğer siz de Türk yemeklerinden vazgeçemiyorsanız burayı listenize ekleyebilirsiniz.

Kapadokya

Kapadokya Restoran

Ülkemizin otantikliğini özlediyseniz Barselona’da Kapadokya’ya gelerek bu ortamı yakalayabilir ve lezzetli kebaplarla karnınızı bir güzel doyurabilirsiniz.

Kilim Kebab

Kilim Kebab

Park Güell’e yakın bir konumda El Raval bölgesinde bulunan Kilim Kebab, Barselona’da gidebileceğiniz keyifli restoranlardan biridir.

Pinhan Cafe

Pinhan Cafe

Bahçesiyle ziyaretçilerine keyifli bir atmosferde zaman geçirme imkanı sunan Pinhan Cafe’de Türk lezzetlerini tadabilirsiniz. Yalnız bazı ziyaretçilerin yorum sitelerinde mekanla ilgili olumsuz fikir beyan ettiğini de belirtmek isteriz. Siz de mekanla ilgili fikirlerinizi yorum kısmından bizimle paylaşarak ziyaretçilerimize yol gösterebilirsiniz.

Rey de İstanbul

Rey de İstanbul

Ortalama fiyatlara sahip iyi bir menüyle karnınızı doyurmak istiyorsanız şehrin önde gelen Türk restoranlarından Rey de İstanbul sizin için iyi bir seçim olabilir.

Sizin de Barselona’da tavsiye edebileceğiniz Türk restoranları varsa bizimle paylaşarak içeriğimizin daha faydalı olmasına katkıda bulunabilirsiniz. Bu arada şehirdeki yeme içme olanaklarıyla ilgili daha fazla tavsiyeye ulaşmak isterseniz Barselona yeme içme rehberi yazımızı inceleyebilirsiniz. Eğer şehrin en önemli yeme içme kültürü olan tapaslarla ilgili bilgi edinmek ve en iyi tapas mekanlarını incelemek isterseniz Barselona’da tapas yenebilecek en iyi yerler yazımızı inceleyebilirsiniz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin