Atlas Global Uçak Bileti Değişikliği Nasıl Yapılır?

Atlas Global uçak biletlerinizle ilgili değişiklik ve iptal detaylarını ‘’ Atlas Global Uçak Bileti Değişikliği Nasıl Yapılır? ‘’ yazımızda inceleyebilirsiniz.

Sektörde 2004 yılından beri faaliyet gösteren firma, uzun yıllardır edindiği deneyim ve tecrübeli ekibiyle hizmetlerine devam etmekte. Yurt içinde ve yurt dışında tarifeli uçuşları bulunan Atlas Global firması yolcularına iptal ve değişiklik hakkı sunmaktadır.

Rezervasyon veya satış işlemindeki yolcuların kimlik bilgileri dışındaki bilgileri değiştirmek için talepte bulunabiliyorsunuz. Firma biletlerini satış ofislerinden, Atlas Global web sitesinden veya Biletbayi.com gibi bilet karşılaştırma sitelerini kullanarak satın alabilirsiniz.

En hesaplı uçak biletini bulmanıza olanak sağlayan Biletbayi.com’u kullanarak bilet aldığınızda, yapacağınız değişiklik ve iptaller için tarafımıza ulaşmanız gerekmektedir. Uçak biletinizi iptal ettirmek isterseniz veya parkurunda değişiklik yapmak isterseniz, talebinizi bize iletmeniz yeterli.

atlas global uçak bileti

Almış olduğunuz bilet sınıfınız firma kuralları doğrultusunda incelenerek işlemler hesaplanır ve yolcu onayı doğrultusunda değişiklik veya iptal gerçekleştirilir. Talepte bulunduktan sonra onay vermeden önce tüm işlemleri iptal edip, almış olduğunuz bileti ilk haliyle kullanmaya devam edebilirsiniz.

Biletinizi havayolu firmasının web sitesinden satın aldıysanız, sitenin                              ‘’ Rezervasyonunuzu Görüntüleyin ‘’ kısmına giriş yapmanız gerekmektedir. PNR ve soy isimle giriş yapabileceğiniz bu kısımda iptal ettirmek istediğiniz biletinizi seçmeniz gerekiyor.

Bilet seçimini gerçekleştirdikten sonra firma tarafından belirlenen kesinti tutarını görüntüleyebilir ve dilerseniz bilet iptali için onay verebilirsiniz.İptale onay verdikten sonra iade tutarı ödeme yapmış olduğunuz kartınıza 3 gün içerisinde tekrardan yatmaktadır.

Biletbayi.com üzerinden almış olduğunuz Atlas Global uçak biletinizin tüm iptal ve değişiklik işlemleri için web sitemizin 7/24 canlı destek merkezine veya 0850 430 4 430 çağrı merkezimize ulaşabilirsiniz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin