Assos’ta Nerede Kalınır? Otel Tavsiyeleri

Behramkale olarak da bilinen Assos, tarihi ve doğal güzellikleri ile özellikle yaz aylarında çok fazla ziyaretçiyi ağırlamaktadır.

Assos’a ilk defa gelenlerin şüphesiz en çok cevap bulmayı istediği soruların başında “Assos’ta nerede kalınır?” sorusu geliyor. Yazımızda sizler için bu sorunun cevabını bulmanıza yardımcı olabilecek bazı bilgileri toparladık.

Yazımızın detaylarında Assos’taki konaklama seçenekleri hakkında bilgilere ve bölgedeki tercih edebileceğiniz otel önerilerine göz atabilirsiniz.

1- Assos’ta Nerede Kalınır?

Assos’ta konaklama ücretleri pek çok sezonluk tatil yerlerinde olduğu gibi biraz yüksek. Bu nedenle burada motel ve pansiyonları tercih etmek daha ekonomik bir konaklama yapmak için anahtar hamle olacaktır.

Konaklama seçeneklerine değinecek olursa sahil şeridinde bulunan butik otellerde kalmayı tercih edebileceğiniz gibi yamaçlarda bulunan pansiyonlarda da kalabilirsiniz. Butik oteller kapasiteleri az olmasına rağmen yüksek kalitede hizmet vermektedir. Tabi ki haliyle butik otellerin fiyatları pansiyonlara göre daha yüksek olmaktadır.

Konaklama seçeneklerinin hepsi Assos’taki gezilecek yerlere kolay ulaşılabilecek konumda olduğundan konaklama tercihinizi yaparken hizmet kalitesi ve fiyat bazlı düşünmeniz faydalı olacaktır.

2- Assos Otel Tavsiyeleri

#1 Ida Costa Hotel

Ida Costa Hotel

Konumu, hizmet kalitesi, müşteri memnuniyeti açısından bölgedeki en çok tercih edilen otellerin başında gelen tesis, fiyat anlamında ise bütçesi kısıtlı olanlar için pek iyi bir tercih olmayacaktır. Eğer bütçeniz yeterli ise bu oteli seçenekleriniz arasına alabilirsiniz.

#2 Assos Park Hotel

Assos Park Hotel

Butik otel konseptinde bahçeli, çok güzel bir tarihi binada hizmet veren otel hizmet kalitesini her geçen gün arttırıyor. Kadırga Koyu’nda yer alan otel sahip olduğu küçük havuzla çocuklu aileler için oldukça ideal bir konaklama seçeneği. Sessizliği ve sakinliği sevenler için de burasının çok isabetli bir konaklama tercihi olacağını söyleyebiliriz.

#3 Assos Alarga Butik Otel

Assos Alarga Butik Otel

Müşteri memnuniyetine çok önem veren otel, ziyaretçilerine sakin ve evindeki huzuru bulabildikleri bir konaklama deneyimi yaşatıyor. Haliyle ziyaretçiler çok daha güzel bir Assos gezisi yapma imkanı yakalıyor. Otelin ev yapımı ürünlerden oluşan kahvaltısı ise güne çok daha zinde başlamanızı sağlıyor. Bizce bu oteli mutlaka tercihleriniz arasına almalısınız 😉

#4 Assos Dove Hotel

Assos Dove Hotel

Assos Antik Liman manzarasıyla misafirlerini büyüleyen otel, her şey dahil konsepti ile ziyaretçilerin Assos gezisinden arta kalan zamanlarında otelde çok keyifli zamanlar geçirmesine olanak tanıyor. Müşteri yorumlarını incelediğimizde bu tesisin bölgedeki en başarılı seçeneklerden biri olduğunu görüyoruz. Bu da bu oteli diğerlerinden bir adım öne çıkarıyor.

#5 Assos Behram Hotel

Assos Behram Hotel

İskele civarında bulunan otel, 17 odası ile hizmet vermektedir. Otel aynı zamanda muhteşem manzaralı restoranı ile de hizmet vermektedir. Tesisin verdiği hizmet kalitesinden memnun kalan insanların fazlalığı bölgeye ilk defa gelenlerin de bu işletmede gönül rahatlığı ile konaklayabileceğini gösteriyor.

Assos otelleri hakkındaki bilgi ve tecrübelerinizi aşağıda yer alan yorumlar butonundan bizlerle paylaşabilir, yazımızın geliştiricilerinden biri olabilirsiniz. 

Yorum yapın

Bizi Takip Edin