Abant’ta Nerede Kalınır? Otel Tavsiyeleri

Ülkemizin nefes alan en önemli doğal güzelliklerinden Abant, doğayı ve huzuru arayanların ülkemizde en çok tercih ettiği yerlerin başında geliyor.

Bunda Abant’ın Ankara ve İstanbul gibi büyük şehirlere yakın olmasının da payı büyük elbette. Tamamen kaynak sularından oluşan Abant Gölü’de konaklama seçenekleri bakımından her bütçeye uygun seçenekler sunuyor.

Yazımızda Abant’ta nerede kalınır? sorusunun cevabına ve bölgede tercih edebileceğiniz bazı otel otel önerilerine yer verdik. Dilerseniz vakit kaybetmeden yazımıza geçelim…

1- Abant’ta Nerede Kalınır?

Abant’taki konaklama seçenekleri çoğunlukla yol üzerinde veya göl kıyısında bulunuyor. Her iki bölgede de tercih edebileceğiniz keyifli konaklama seçenekleri bulunuyor. İki bölge arasında ise biraz fiyat farkı olduğunu söylememiz gerek. Yol üzerindeki oteller göl kenarındakilere göre biraz daha uygun fiyatlara sahip.

 2- Abant Otel Tavsiyeleri

#1 Abant Bahçeli Köşk

Abant Bahçeli Köşk

Butik otel konsepti ile ziyaretçilerine sıcak bir ortamda konaklama imkanı sunan tesis, Abant Yolu’nun 9. kilometresinde yer alıyor. Göl kenarındaki otellere oranla biraz daha uygun olan bu konaklama seçeneği, lüks bir konaklama seçeneğinden daha uygun fiyata faydalanmak isteyenler için ideal.

#2 Abant Korudam Konak Pansiyon

Abant Korudam Konak Pansiyon

5 odasıyla hizmet veren pansiyon, ziyaretçilerin sıcak ve sakin bir tatil geçirmesine olanak tanıyor. Uygun fiyatı ve yüksek müşteri memnuniyeti ile Abant’taki konaklama alternatifleri arasına mutlaka bu pansiyonu da eklemenizi öneriyoruz.

#3 Abant Kartal Yuvası Hotel

Abant Kartal Yuvası Hotel

Şömineli odalara sahip olan konaklama seçeneği özellikle romantik anlar yaşamak isteyen ziyaretçiler için bölgedeki en doğru konaklama tercihlerinden biri. Eğer eşinizle veya sevgilinizle hafta sonu bir kaçamak yapmayı planlıyorsanız bu tesisi tercih edebilirsiniz.

#4 Büyük Abant Otel 5*

Büyük Abant Otel

Göl kenarında bulunan bu 5 yıldızlı otel Abant’ta nerede kalınır? sorusunun en güzel cevaplarından biri olmaya adaya. Ziyaretçilerden büyük oranda memnuniyet dolu yorumlar alan tesiste canlı müzik ile keyifli zamanlar da geçirme şansına sahip olabilirsiniz. Odaların göl manzaralı olması ise konaklama keyfinizi ikiye katlıyor.

#5 Abant Palace Hotel 5*

Abant Palace Hotel

Abant Doğal Parkı’na 5 dakikalık yürüme mesafesinde bulunan otel, muhteşem konumu sayesinde göl ve ormanlar arasında unutulmaz bir konaklama deneyimi yaşamanıza olanak tanıyor. Otel çocuklar ve yetişkinler için sunduğu geniş olanaklar ile Abant tatilinizi çok daha keyifli bir hale getirmenize olanak tanıyor.

Abant’ta nerede kalınır yazımız ile ilgili fikir ve görüşlerinizi aşağıda yer alan yorumlar butonundan bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin