Sligo’da Ne Yenir, Ne İçilir? | 6 Restoran Önerisi

Kuzeybatının en pastoral şehirlerinden biri olan Sligo, yeme içme konusunda da çok özel deneyimler yaşama imkanı sunuyor.

Romantik bir kırsal bölge olan Sligo’da gidebileceğiniz pek çok keyifli lezzet durağı bulunuyor. Yazımızda Sligo’nun yeme içme kültürü hakkında ve Sligo’daki yeme içme mekanları hakkında önerilerimizi inceleyebilirsiniz.

1- Sligo’da Ne Yenir, Ne İçilir?

Sligo’da oldukça güzel barlar ve çok keyifli mekanlar ziyaretçilerini bekliyor. Bu mekanlarda çok yüksek olmayan fiyatlarla çok özel lezzetleri deneme şansına sahip olabilirsiniz. Bu arada Sligo’daki konaklama seçenekleri için de Sligo’da nerede kalınır? otel tavsiyeleri başlıklı yazımız göz atabilirsiniz.

2- Sligo Yeme İçme Mekanları

Sizin için Sligo’da gidebileceğiniz bazı önemli yeme içme mekanlarını listeledik. Eğer siz de bu listede olması gerektiğini düşündüğünüz mekanlar varsa bizimle yorum kısmından paylaşabilirsiniz.

#1 Knox

knox

Sligo’da güne muhteşem bir kahvaltıyla başlama niyetinde iseniz Knox mutlaka uğramanız gereken yerlerden biri. İrlanda’nın en iyi yeme içme mekanları arasında gösterilen mekanda sadece kahvaltı değil öğle ve akşam yemekleri için de muhteşem menüler sizi bekliyor.

#2 Miso Sushi

miso sushi

Eğer canınız sushi istediyse bu mekanı mutlaka ziyaret etmelisiniz. Muhteşem leziz balıklardan yapılan sushilerle kendinize etkileyici bir ziyafet çekme şansını yakalayabilirsiniz.

#3 Eala Bhan

Eala Bhan

İnternet ortamında en çok yorum alan yerlerin başında gelen mekan, et ve sebze yemeklerinin yanı sıra müşterilerini ağırladığı etkileyici ortamıyla da ziyaret edilmeyi kesinlikle hak eden bir yer.

#4 Shells Cafe

shells cafe

Strandhill bölgesindeki bu lezzet hazinesi mekan, şehirde oldukça popüler. Hem yerliler hem de turistler tarafından büyük ilgi görüyor.

#5 Coach Lane at Donaghy’s

Coach Lane at Donaghy's

Sligo’nun en iyi mekanlarından biri olduğu belirtilen bu yer, Sligo’ya gelenlerin mutlaka uğradığı barların başında geliyor. Hizmet kalitesi oldukça üst düzey olan mekanı siz de listenize alarak keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

#6 Henry’s Bar & Restaurant

Henry's Bar & Restaurant

Eğlenceli bir atmosferde lezzetli yemeklerle ve içeceklerle müşterilerine hizmet veren bu bar ve restoran şehrin en özel yerlerinin başında geliyor. Bizce bu mekan yeme içme için gidilecek yerler arayanların mutlaka listesinde bulunmalı.

*Eğer bu sevimli şehrin yeme içme kültürünü daha yakından tanımak ve bu güzel mekanlarda yeni ve özel lezzetler tatmayı istiyorsanız siz de biletbayi uçuşlar sayfamızdan İrlanda’nın Galway, Dublin gibi şehirlerine en ucuz uçak bileti seçeneklerini inceleyebilir ve seyahatinizi planlamaya başlayabilirsiniz.

Sligo yeme içme mekanları ile ilgili merak ettiklerinizi aşağıda yer alan yorumlar butonundan bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin