Sligo Gece Hayatı | 5 Eğlence Mekanı

İrlanda’ya geldiğinizde hareketli bir tatilin ardından sakin bir kasabada sakin bir gece yaşamının keyfini sürebilirsiniz.

Yazımızda Sligo gece hayatı ile ilgili detaylara ulaşabilir ve kasabada geceleri gidebileceğiniz eğlenceli mekan önerilerimizi inceleyebilirsiniz. Eğer sizinde kasabanın gece yaşamına dair söylemek istedikleriniz varsa bize lütfen yorum kısmından yazın;)

1- Sligo Gece Hayatı

Sligo’ya geldiğinizde küçük bir kasabada olduğunuzu unutmazsanız Sligo gece hayatının aslında oldukça geniş imkanlara sahip olduğunu göreceksiniz.

Şehirde gece gidebileceğiniz mekanlar genellikle kasaba merkezinde konumlanmış durumdadır ve bu mekanlarda seviyeli bir şekilde insanlarla kaynaşarak eğlenme imkanına sahip olabilirsiniz. Özellikle barlar ve publar kasabanın gece yaşamında hayatı rol oynamaktadır.

2- Sligo’da Gece Gidebileceğiniz Mekanlar

Sligo'da Gece Gidebileceğiniz Mekanlar

Kasabadaki gece gidebileceğiniz bazı mekanları sizin için listeledik:

#1 Velvet

Cuma, cumartesi ve pazar günleri açık olan bu gece kulübünde popüler müzik eşliğinde çok keyifli bir akşam geçirebilirsiniz. Mekan daha çok yetişkinlerin tercih ettiği ve müşteri potansiyeli oldukça iyi bir yer. Bizce keyifli bir gece için listenizde bulunmalı.

#2 Fiddlers Creek

Nehir manzaralı bir mekanda güzel bir akşam yemeğine ne dersiniz? Kulağa hoş geliyor değil mi? O halde bu mekanı çok beğeneceğinizden emin olabilirsiniz.

#3 Hargadon Bros

Kasabanın en popüler barlarından biri burası kesinlikle. Hatta o kadar iyi ki, 2011 yılında “yılın en iyi pub’ı” ödülünü de almış. Cuma geceleri gerçekleştirilen canlı müzik performansları ise gece kulübünün çok daha keyifli bir yer olmasını sağlıyor.

#4 Furey’s Pub

Şöyle güzel bir Guinness bira alıp gecenin tadını çıkarmaya ne dersiniz? Sanırım bunun içi Furey’s Pub’a uğramanız yeterli olacaktır. İlgili barmenleriyle ve etkileyici atmosferiyle gecenin sonunda mekandan kesinlikle çok keyifli ayrılacaksınız.

#5 Thomas Connolly Sligo

Sligo’nun otantik İrlanda barlarından biri olan mekan özellikle etkileyici viskileriyle biliniyor. Mekanı ziyaret edenlerin birçoğunun kasabanın en iyi barlarından birinin burası olduğunu söylediğini de belirtmemiz lazım.

**Sligo’da gece hayatı hakkında bildiklerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin