Nice’de Nerede Kalınır? Otel Tavsiyeleri

Fransa‘nın Akdeniz’e kıyı olan en büyük şehirlerinden biri olan Nice, özellikle deniz ve eğlence için rota arayanların ülkedeki tercih ettiği yerlerin başında geliyor. 

Eğer Nice’ye bir tatil planlıyorsanız ve Nice’de nerede kalınır sorusunun cevabını arıyorsanız yazımızın devamında sizler için şehirdeki konaklama seçeneklerini ve otel tavsiyelerini okuyarak konaklama sorununuza çözüm bulabilirsiniz.

Nice’de Nerede Kalınır

Nice küçük bir şehir olmasına rağmen şehirde konaklamak için pek çok alternatifiniz bulunduğunu ve bu sayede burada konaklama sıkıntısı çekmeyeceğinizi söyleyebiliriz.

Nice’ye geldiğinizde konaklama seçeneklerinin daha çok şehir merkezinde yoğunlaştığını göreceksiniz. Eğer ulaşım konusunda rahat etmek istiyorsanız şehir merkezindeki konaklama alternatiflerine göz atmanızı öneriyoruz.

Eğer şehrin görülmesi gereken turistik noktalarına yakın olmak isterseniz Vieux Nice bölgesindeki oteller sizin için isabetli bir tercih olacaktır. Eğer şehir dışında kalmak sizin için sorun olmayacaksa Gambetta bölgesini de seçenekleriniz arasına alabilirsiniz. Şehir merkezi dışındaki konaklama seçenekleri merkeze biraz uzak olabilir; ancak fiyat anlamında daha uygun olacağını hatırlatalım.

Nice Otel Tavsiyeleri

Nice’de bulunan otelleri aldıkları puanlara, yorumlara ve memnuniyet oranlarına göre inceleyerek sizler için bazı otel tavsiyeleri hazırladık. Eğer çok fazla araştırmadan bir an önce otelinizi belirlemek isterseniz tavsiyelerimize göz atabilirsiniz.

Hôtel Le Genève 3*

Hôtel Le Genève

Şehrin merkezi bir konumunda bulunan otel, tarihi ve turistik noktalara yakınlığı ile ziyaretçilerine büyük avantaj sağlıyor. Otelin özellikle kahvaltılarının çok beğenildiğini belirtelim 🙂 Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

Hôtel Lafayette 3*

Hôtel Lafayette

Otel Vieux Nice’ye çok yakın bir konumda bulunuyor. Bu da güzel mekanlarda hoşça vakit geçirmek isteyenler için büyük avantaj. Ziyaretçilerin oldukça fazla olumlu yorum almayı başaran otel, Nice’de kalınır sorusu için şehirdeki fiyat/fayda anlamındaki önemli seçeneklerin başında geliyor. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

Hotel 64 Nice 4*

Hotel 64 Nice

Her yere ortalama yarım saatlik yürüme mesafesinde bulunan otel yürümek istemeyenler için hemen yanındaki tramvay durağıyla oldukça cazip bir durumda bulunuyor. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

Nice Excelsior Centre Gare 4*

Nice Excelsior Centre Gare

Konumu, ilgili personeli, temiz ve konforlu odalara sahip olan otel, plaja olan yakınlığıyla denizin tadını çıkarmak isteyenler için kesinlikle ideal konaklama seçenekleri arasında bulunuyor. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

Hyatt Regency Nice Palais de la Méditerranée 5*

Hyatt Regency Nice Palais de la Méditerranée

Eğer şehirde 5 yıldızlı bir konaklama seçeneği arıyorsanız bu oteli mutlaka listenize almalısınız. Ziyaretçilerinin rahat etmesi için her şeyin düşünüldüğü otelin restoranında Fransa’nın muhteşem yöresel tatlarını da deneme şansına sahip olabiliyorsunuz. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin