Malaga’da Nerede Kalınır? Otel Tavsiyeleri

Malaga, İspanya’nın en büyük şehirlerinden biri olması dolayısıyla ülkenin önemli ziyaret noktalarından biri. 

Şehrin Avrupa’daki pek çok şehre göre hayli ılıman bir iklime sahip olması da şehrin her mevsim ziyaret edilebilecek bir destinasyon olmasına katkı sağlıyor. Yazımızda Malaga’da nerede kalınır sorusunun cevabını bulabilir ve konaklama konusunda aklınızdaki soru işaretlerini giderebilirsiniz.

Malaga’da Nerede Kalınır?

Malaga’da genellikle tarihi mekanlar aynı bölgede bulunuyor; ancak şehrin uzak bölgelerinde de görülmesi gereken noktalar bulunuyor. Bu nedenle konaklama seçeneğinizi merkezi ve ulaşım olanaklarına yakın bir konumda seçmeniz mantıklı olacaktır. Sizin için şehrin en önemli konaklama noktalarını şu şekilde sıralayabiliriz:

Malaga Centro: Eğer Endülüs tarihini yakından tanımak ve şehrin görülmesi gereken en önemli noktalarına yakın olmak isterseniz öncelik tercihiniz bu bölge olmalıdır. Bu bölgede bulunan Larios Caddesi ise şehrin gece hayatına ve eğlence mekanları yakınlığı ve etkileyici atmosferi ile ziyaretçilerin şehir merkezine yakın bir konumda konaklamasına olanak tanımaktadır.

Soho: Eğer şehrin özellikle kültürel yönünü görmek isterseniz şehirdeki galerilere ve sanatsal aktivitelere yakınlığı ile gözde bir bölge olan Soho’yu tercih edebilirsiniz.

La Malagueta: Özellikle genç gezginler tarafından tercih edilen şehrin bu bölgesi, eskiden şehrin sanayi bölgesi iken günümüzde şehrin plajlarının tadını çıkarmak isteyenler için Malaga’da nerede kalını sorusunun cevaplarından birinin La Malagueta olduğunu söyleyebiliriz.

Carretera de Cadiz: Şehre yaklaşık 4 km. mesafede bulunan bölge hem şehirden çok uzak olmaması hem de plaja yakınlığı ile şehirdeki en ideal konaklama bölgelerinden biri.

Maria Zambrano Tren İstasyonu Çevresi: Özellikle İspanya’ya gelmişken Malaga’yı da bir görmek isteyenlerin ya da iş için gelenlerin tercih ettiği bölge, diğer şehirlerle olan ulaşım bağlantısı ile ziyaretçilere oldukça büyü avantaj sağlıyor.

Malaga Otel Tavsiyeleri

Eğer şehirdeki konaklama seçenekleri incelemek ve aralarından seçim yapmak konusunda zorlanıyorsanız www.biletbayi.com olarak hazırladığımız yazımızın bu kısmında sizlerle paylaştığımız otel tavsiyelerini değerlendirebilirsiniz.

1. Las Vegas 3*

Hotel Las Vegas

Deniz manzaralı odaları ve denize yürüme mesafesi ile şehrin plajlarında keyifli vakitler geçirmek isteyenler için Malaga’da nerede kalınır sorusunun cevaplarından biri bu konaklama seçeneği olacaktır. Otelin diğer özellikleri ve rezervasyon için tıklayın.

2. Eurostars Astoria 3*

Eurostars Astoria

Oldukça ilgili bir personele sahip bu küçük otel, ziyaretçilerin memnun olabilmesi için odalarda her türlü detayı düşünmüş. Tren İstasyonuna, Malaga Centro’ya ve plaja yürüme mesafesinde bulunan otele rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

3. Hotel MS Maestranza Málaga 4*

Hotel MS Maestranza Malaga

La Malagueta bölgesinde bulunan otel konumu, kahvaltısı, her yere yakınlı, jakuzisi ve daha birçok özelliği ile şehrin en gözde konaklama seçenekleri arasında bulunuyor. Bu otelde konaklamak için rezervasyonunuzu buraya tıklayarak gerçekleştirebilirsiniz.

4. Hilton Garden Inn Malaga 4*

Hilton Garden Inn Malaga

Otel Carretera de Cadiz bölgesinde yer alıyor. İlgili bir personele sahip olan otelde bagajınızı emanet bırakabiliyor olmanız ise geziniz sırasında size büyük kolaylık sağlıyor. Siz de bu otelde konaklamak için rezervasyon yaptırmak isterseniz hemen tıklayın.

5. Vincci Selección Posada del Patio 5*

Vincci Seleccion Posada del Patio

Şehrin merkezinde bulunan otel, ziyaretçilerinden tam not alarak bu konuda ne kadar başarılı olduğunu bizlere kanıtlıyor. Otele rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin