Madrid’de Nerede Kalınır? Otel Tavsiyeleri

3 milyondan fazla nüfusuyla İspanya’nın ve Avrupa’nın en kalabalık başkentlerinden biri olan Madrid’de çok keyifli bir tatil sizi bekliyor. 

Şayet Madrid’e kendi imkanlarınızla gidiyorsanız Madrid’de nerede kalınır sorusu sizin için öncelikle cevaplanması gereken soruların başında geliyor. Yazımızda Madrid’deki konaklama seçenekleri hakkında bilgilere ve otel tavsiyelerine ulaşabilirsiniz.

Madrid’de Nerede Kalınır

Eğer Madrid’in kalbinde olup bütün olanaklara çok yakında bulunmak istiyorsanız ve şehirde geçireceğiniz zaman kısıtlıysa Puerta del Sol sizin için en iyi seçim olacaktır. Ancak bu bölge günün her saati şehrin en hareketli noktalarından biri olduğu sakinlik arayanlar için pek uygun olmayacaktır. Bunun dışında Gran ViaPlaza Mayor ve Plaza de Santa Ana da merkezi bir konaklama alternatifi arayanlar için Madrid’de nerede kalınır sorusunun en ideal cevabı olacaktır. Ancak şehir merkezinde otel fiyatlarının bir tık daha pahalı olacağını aklınızdan çıkarmayın.

Şehrin gece hayatına yakın olmak istiyorsanız sizin için en ideal noktaların başında Barrio de las Letras, Malasana ve Chueca bölgeleri sizin için en ideal seçim olacaktır. Burada şehrin eğlence mekanlarına yakın olarak çok keyifli geceler geçirme fırsatı yakalayabilirsiniz.

Eğer sizin için şehrin en hareketli yerlerinde olmak sorun değilse ve daha sakin bir konaklama noktası arıyorsanız Paseo del Prado, Recoletos veya Salamanca bölgelerini tercih edebilirsiniz. Bu bölgeler şehrin dışında kaldığı için fiyat anlamında sizin için daha avantajlı olabilir.

Madrid Otel Tavsiyeleri

Madrid’e geldiğiniz pek çok konaklama seçeneği ve bölgesi arasından beklentilerinize en uygun seçimi yaparak çok keyifli bir tatil geçirme şansını yakalayabilirsiniz. Sizin için şehirdeki otelleri araştırarak fiyat/fayda anlamında en mantıklı olabilecek bazı öneriler hazırladık.

1. Hostal Alexis Madrid 3*

Hostal Alexis Madrid

Puerto del Sol’a çok yakın bir konumda bulunan hostelde konaklayarak Madrid gezilecek yerler listesindeki pek çok yere çok kolay bir şekilde ulaşım aracına gerek duymadan gitmeniz mümkün olabilmektedir. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

2. CC Malasaña 3*

CC Malasana

Malasana bölgesinde bulunan bu konaklama seçeneğinde metro durağı sadece 250 metre uzağınızda bulunuyor. Böylece şehrin her yerine metro ile çok kolay bir şekilde ulaşabiliyorsunuz. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

3. TÓTEM Madrid 4*

Totem Madrid

Salamanca’da bulunan otel, tarihi bir binada hizmet veriyor ve pek çok tarihi noktaya yakınlığıyla da tarih seven ziyaretçiler için oldukça isabetli bir konaklama seçeneği. Otel aynı zamanda Goya Metro İstasyonu’na sadece iki dakikalık mesafede bulunuyor. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

4. Hotel Artiem Madrid 4*

Hotel Artiem Madrid

Şehir merkezine 5 km. mesafede bulunan otel uygun fiyatı sayesinde düşük bütçeli ziyaretçiler için uygun bir konaklama seçeneği olarak karşımıza çıkıyor. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

5. Eurostars Madrid Tower 5*

Eurostars Madrid Tower

Yeni ve oldukça hoş bir tasarıma sahip olan otelde cadde üstü olmasına rağmen oldukça sessiz odalarda keyifli bir konaklama tecrübesi yaşayabiliyorsunuz. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin