Dublin’in En iyi 10 Pub’ı

Dublin’in en iyi pubları, şehre gelenlere çok keyifli ve eğlenceli zamanlar geçirme imkanı sunuyor.

Dublin’e geldiğinizde her köşe başında birbirinden güzel tasarımlara ve dekorasyonlara sahip publar görmeye şimdiden kendinizi hazırlasanız iyi olur. Buradaki Irish publar, dünya genelinde biliniyor ve ziyaretçiler bu publara girebilmek için zaman zaman uzun kuyrukla girmek durumunda kalabilirsiniz.

#1 Dublin’in En İyi Pubları

Dublin’in en iyi pubları ile ilgili bir liste oluşturduk. Dilerseniz birlikte listemize göz atalım.

1. Murray’s Pub

murrays pub

Harika bir atmosferde lezzetli yemekler ve özel içkiler denemek için en ideal yerlerden birinin burası olduğunu söyleyebiliriz.

2. The Brock Inn

the brock ınn

Ziyaret edenlerin tekrar gitmek istediği ve özellikle yemekleriyle gönülleri çalan bar, oldukça başarılı bir mekan. Keyifli bir akşam yemeği ve ardından içkileriniz eşliğinde dostlarınızla sohbet için burayı kesinlikle tavsiye edebiliriz.

3. Bernard Shaw

bernard shaw

Mavi bir otobüs ve bidonlarla dekore edilmiş sevimli bir mekan olan Bernard Shaw’da Guiness biranızı yudumlarken alacağınız zevki bir hayal edin!

4. The Morgan Bar

the morgan pub

Hızlı ve kaliteli hizmeti ile şehirde oldukça iyi bilinen mekanda hem lezzetli yemek yiyebilir hem de tatilinize unutulmaz bir gece ekleyebilirsiniz.

5. MVP

mvp dublin

Şehrin kokteylleriyle öne çıka mekanında birbirinden özel karışımları deneyebilir, çok leziz patateslerin tadına bakabilirsiniz.

6. House

Keyifli bir bahçesi de bulunan mekanda kendinizi evinizdeymiş gibi hissedebilirsiniz. Mekanda verdiğiniz paraya değecek güzel bir hizmetle çok eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz.

7. Cobblestone

cobblestone

Biraz daha samimi ortam arıyorsanız ve İrlanda müzikleri eşliğinde loş ışıkların altında keyifli bir akşam geçirmek istiyorsanız Cobblestone iyi bir tercih olabilir. Bu mekana gelmişken Smithsfield bölgesini keşfe çıkarak ziyaretinizi daha anlamlı hale getirebilirsiniz. Bar, hem yerliler hem de turistler tarafından oldukça beğenilen yerlerden biri.

8. Toner’s

toners pub

Dublin’in gezilecek yerlerinde keyifli bir turun ardından lezzetli bir Guinness ile serinlemek ve gezinin yorgunluğunu üzerinizden atmak istiyorsanız bu mekan size göre olabilir. Denemenizi öneriyoruz.

9. The Confession Box

confession box dublin

Dış görünüşüyle bile insanı kendine çeken mekan kesinlikle Dublin’in En İyi Pubları arasında bulunmayı hak ediyor. Dublin’e gelip, tatiliniz esnasında güzel bir mekanda akşamın karanlığında kadeh kaldırmak istiyorsanız burayı listenize eklemelisiniz.

10. Long Hall

long hall dublin

Eski, geleneksel ve etkileyici bir mekansa aradığınız, o halde sizi Long Hall’a davet ediyoruz. 250. yılını kutlayan mekan, zengin içecek menüsüyle farklı tatlar denemek isteyenleri kendisine çekiyor.

Siz de Dublin’de mutlaka gidilmesi gerektiğini düşündüğünüz pubları ve barları bizimle paylaşarak şehri ziyaret etmeyi düşünen ziyaretçilerimize fikir verebilirsiniz. 

Yorum yapın

Bizi Takip Edin