Datça Gece Hayatı

Muğla’daki diğer sahil kentlerine nazaran daha sessiz bir ortam sunuyor, Datça.

Gündüzün dinginliği ve kendine özgü sesi gecede devam ediyor. Telaşsız yürüyüşler, balıkçıların sesleri yerini kadeh seslerine, yavaş ezgilere ve yakamozlara bırakıyor. Datça gece hayatı, kendinizi dinlemek ve aynı zamanda hoş vakit geçirmek peşindeyseniz size iyi gelecek.

Antik Cafe Bar

Antik Cafe Bar

Can Yücel Sokak, Eski Datça’da otantik bir mekân, Antik Cafe Bar. Sahipleri de oldukça sıcakkanlı insanlar. Barda hoş bir canlı müzik eşliğinde içkilerinizi yudumlarken, bar sahiplerinin kendi elleriyle hazırladığı sanat eserlerini de keşfe çıkabilirsiniz.

Hüsnü’nün Yeri

Hüsnü'nün Yeri

Datça’da çok fazla meyhaneyle karşılaşacaksınız ama bunların en ünlüsü Hüsnü’nün Yeri. Sahilde, denizle baş başa vakit geçirebileceğiniz mekândaki bol meze çeşitlerinden deneyebildiğiniz kadar deneyin. Yeni açılan ama kökleri çok eskiye dayanan meyhanede sabah erken saatlerde kahvaltı da yapabilirsiniz.

Eclipse Cafe Bar

Eclipse Cafe Bar

Eğlencenin en hareketli geçtiği yer olarak bilinen Eclipse, Datça’nın en eski barıymış. Alternatif müzik arayışınızı karşılayacak barda canlı müzik keyfini de yaşayabilirsiniz.

Dadyadost Kültür Sanat Evi

Dadyadost Kültür Sanat Evi

Dadyadost, geçtiğimiz yıllarda açılan yeni bir yer, ama ünü giderek yayılıyor. Sanat evi olarak kurulan mekânda ünlü sanatçıların dinletileri, sergiler, atölye çalışmaları, film gösterileri gibi kültür sanat etkinliklerine katılma fırsatı bulacaksınız.

Roll Coffee House

Roll Coffee House

İsminin coffee house olduğuna bakmayın, burada sadece kahve servisi yapılmıyor. Canlı müzik olmasa da kaliteli müzik yayınının yanında deneyebileceğiniz onlarca çeşit ülke biraları bulacaksınız. Datça Limanı’nı ayaklarınızın altına seren Roll Coffee House küçük kütüphanesi ve yetenekli ev sahipleriyle sizi ağırlamayı bekliyor.

Coop Datça

Coop Datça

Bir ayağı da İstanbul’da bulunan mekân alternatif müzik sevenlerin uğramak isteyeceği yerlerden biri. Coop’ta neredeyse her gün canlı performans, dans gösterileri ve konserler düzenleniyor ve etkinlikler eğlence konusunda birbiriyle yarışacak düzeyde.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin