Aberdeen’de Nerede Kalınır ? 5 Otel Tavsiyesi

İskoçya’nın petrol faaliyetleri ile bilinen şehri Aberdeen, çok büyük olmasa da ziyaretçilerini hayal kırıklığına uğratmayan bir şehir.

Yazımızda Aberdeen’de nerede kalınır sorusunun cevabına ve Aberdeen otel tavsiyelerine göz gezdirerek şehre geldiğinizde konaklama sorununuzun önüne geçebilir ve keyifli bir gezi yapma fırsatı yakalayabilirsiniz.

1- Aberdeen’de Nerede Kalınır?

Aberdeen özellikle yaz mevsiminde şehri ziyaret eden turistlerle dolmaktadır. Bu nedenle yaz mevsiminde Aberdeen’de konaklama fiyatlarında ciddi bir artış ve yoğunluk görülmektedir. Bunun dışında şehri ziyaret eden iş adamları da otellerin doluluk oranlarında önemli bir etkendir. Otel fiyatlarının Avrupa standartlarında seyrettiğini belirtmemiz gerek.

Şehirde otellerin yanı sıra apart tipi konaklama seçenekleri de oldukça fazla bulunmaktadır. Şehre gelenler çoğunlukla King Street bölgesindeki konaklama alternatiflerini değerlendirmektedir.

2- Aberdeen Otel Tavsiyeleri

Aberdeen Otel Tavsiyeleri

Sizin için Aberdeen’deki otelleri inceleyerek şehirde değerlendirebileceğiniz bazı otel seçeneklerini belirledik.

#1 Applewood Guest House

Ev konforunu size uygun fiyatlara sunan bu konuk evinde çok rahat bir konaklama deneyimi yaşamanız mümkün. Bunun için buradan hemen rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

#2 Aberdeen Douglas Hotel 3*

Şehrin tarihi bölgesinde bulunan otelin mazisi 1856 yılına kadar dayanmaktadır. Otel Aberdeen Tren İstasyonu’na sadece 200 metre mesafede bulunmaktadır. Bu otelde konaklamak ve keyifli bir gece geçirmek isterseniz burayı tıklayıp yerinizi ayırtabilirsiniz.

#3 Jurys Inn Aberdeen 4*

Union Square’da bulunan otel şehrin restoran cafe gibi yerlerine çok yakın bir konumda konaklama imkanı sunuyor. Otelin tren istasyonuna yakınlığı ise ulaşım açısından büyük avantaj. Otel merkezi konumu ve temizliği ile oldukça fazla tercih edilmektedir. Eğer konaklamak için bu oteli tercih etmek isterseniz buradan rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

#4 Skene House HotelSuites – Rosemount

Ücretsiz otoparkı da bulunan bu konaklama seçeneği şehrin merkezinde Aberdeen’in alışveriş ve sanat dünyasına yakın bir noktada ziyaretçilerini ağırlamaktadır. Dilerseniz burada ücretsiz olarak kullanabileceğiniz mutfakta yemeğini yaparak gezi masraflarınızı en aza indirme imkanına da sahip olabilirsiniz. Heme şimdi rezervasyonunuzu yaptırarak bu konaklama seçeneğinde kalma imkanını yakalayabilirsiniz.

#5 Lys-Na-Greyne 5*

Aberdeen Havaalanı’na 39 km. mesafede bulunan otel, ziyaretçilerini etkileyici bir mimariye sahip özel bir binada ağırlıyor. Şehir merkezine 43 km. mesafede bulunan otel, ziyaretçilerini oda ve kahvaltı konseptinde misafir ediyor. Rezervasyon için tıklayınız.

**Yazı ile ilgili fikir ve görüşlerinizi aşağıda yer alan yorumlar butonundan bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin