Zonguldak Gece Hayatı | En İyi 6 Mekan

Doğa güzellikleri, tarihi yerleri ve mutfağının aksine biraz daha sakin olan Zonguldak’ın Gece Hayatı sizi yanıltmasın. Denize sıfır olan bu mekanlar, müzik eşliğinde sizi farklı bir atmosferde buluşturmaya hazır.

Zonguldak Gece Hayatı yazımızda hem eğlenebileceğiniz hem de deniz eşliğinde manzaraya doyacağınız bu mekanları görmeye hazır mısınız? O halde bize eşlik edin.

#1 Zonguldak Gece Hayatı

Size sunduğumuz en iyi 6 mekanı birlikte inceleyelim;

Barlar

1. Deniz Kulübü

Deniz Kulübü

Deniz Kulübü, Deniz Ürün Restoranı ve Gece Kulübünü bir arada tutması ile önemini artırıyor ve siz sevgili ziyaretçilerimizin vazgeçilmez noktası oluyor. Gün batımını izlemeyi sevenler bu manzaraya hayır diyemeyecek ve tekrar gelmek isteyecekler. Sevdikleriniz ile beraber eğlenceli vakitler geçirip, yemek yiyebilme fırsatı sunan bu Kulübü şiddetle tavsiye ederiz.

Adres: Yayla Mahallesi, 100.Yıl Gezi Yolu Sokak. Merkez / Zonguldak

İletişim numarası: 0372 251 22 52

2. Takoz / Okyanus Bar

Takoz Okyanus Barlar

Takoz / Okyanus Bar hem restoran olarak hem de bar olarak sıklıkla tercih edilen mekanlar arasında yer almaktadır. Sizlere Zonguldak’ın eşsiz manzarasını sunmakla beraber bu yer, canlı müzikleri ile de kulağınızın pasını silecektir.

Çalışma saatleri: 08.00 – 03.00

Adres: İncivez Mahallesi, Milli Egemenlik Caddesi, No: 1 Merkez / Zonguldak

İletişim Numarası: 0372 257 48 00

3. D All In

Dedeman Otel D All İn

Zonguldak Dedeman Otelinin altında bulunan D All In, şık bir mekan olması nedeniyle oldukça dikkat çekmektedir. Zonguldak’a gelen ziyaretçilerimize, hem konaklama hem de eğlence fırsatı sunan bu mekanı çok beğeneceğinizden eminiz. Eğer ki eğlence dışında konaklamayı da düşünürseniz Dedeman Otelinden rahatlıkla yer ayırtabilirsiniz.

Çalışma Saatleri: 09.00 – 02.00 

Adres: İncivez Mahallesi, Demirpark AVM Otopark. Merkez / Zonguldak

İletişim Numarası: 0532 501 67 67

Alkollü Mekanlar

4. B Tipi Mühendisler ve Mimarlar Lokali

B Tipi Mühendisler ve Mimarlar Lokali

B Tipi Mühendisler ve Mimarlar Lokali; aileniz, arkadaşlarınız veya sevdikleriniz ile birlikte gidebileceğiniz nezih mekanlardan sadece bir tanesidir. Organizasyonların sıklıkla yapıldığı, canlı müziğin olduğu bu mekana kesinlikle uğramanız gerektiğini düşünüyoruz.

Adres: Yayla Mahallesi, 100. Yıl Gezi Yolu Sokak, No: 49  Merkez / Zonguldak 

İletişim Numarası: 0372 253 30 62

5.Doktorlar Lokali

Doktorlar Lokali

Doktorlar Lokali, sizleri yine deniz manzarasıyla büyüleyecek ve lezzetli yemekleri ile etkileyecektir. Sakinlik ve huzur isteyen ziyaretçilerimiz, Zonguldak’ta ki bu lokallerden birine gitmekten çekinmemeliler. Memnun kalacak ve tekrar gelmek için can atacaksınız.

Adres: Yayla Mahallesi, 100. Yıl Gezi Sokak, No: 49 Merkez / Zonguldak

İletişim Numarası: 0372 253 18 69

6. Maden Mühendisleri Derneği ve Lokali

Maden Mühendisler Derneği

Maden Mühendisler Derneği ve Lokali, diğerleri gibi sizi manzarası ile büyüleyecektir. Gittiğinizde anlayacaksınız Zonguldak denilince akla direkt olarak manzaranın geldiğini. Ayrıca Zonguldak gezilecek yerler yazımızda da manzarası güzel olan birçok yerlerden bahsetmiştik.  Servisin oldukça başarılı, yemeklerin lezzetli ve canlı müziğin olduğu bu yere hayran kalacaksınız.

Adres: Yayla Mahallesi, Fener Sokak No: 27/1 Merkez / Zonguldak 

İletişim Numarası: 0530 644 95 21

PinBöylelikle Zonguldak Gece Hayatı yazımızın sonuna gelmiş bulunmaktayız. Buranın en popüler yerlerini, doğal güzelliklerini ziyaret ettiğinizde ekstradan merak edeceğiniz gece hayatı için bu mekanlara uğramadan geri dönmenizi kesinlikle istemeyiz. Haydi bu en iyi 6 mekana uğrayın ve bizi haberdar edin! 🙂 

Yorum yapın

Bizi Takip Edin