Inverness’te Nerede Kalınır? 5 Otel Tavsiyesi

Inverness’in doğasını keşfettikten sonra gece güzel bir yatakta keyifli bir uykuyla dinlenmeye ihtiyacınız olacağı kesin.

Inverness’te nerede kalınır sorusuna yanıtlar bulacağınız yazımızda kentin turistler tarafından sevilen otellerini derledik. Loch Ness Canavarı ile ünlenen bölgeye geldiğinizde, ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz pek çok konaklama seçeneğinden birini tercih ederek ertesi günkü gezi planınız için bol bol enerji depolama şansına sahip olabilirsiniz.

1- Inverness’te Nerede Kalınır?

Inverness bölgesinde tercih edebileceğiniz pek çok otel seçeneği bulunmaktadır. Genel olarak bölgedeki otel fiyatları pahalı olsa da her bütçeye uygun bir konaklama seçeneğinin bulunduğunu söyleyebiliriz.

Şehir genel anlamda çok büyük değil ve konaklama seçenekleri genellikle merkezde toplanıyor. Bad & Breakfast konseptinde konaklamak isteyenler özellikle Ardconnel Street üzerinde pek çok farklı alternatiften birini seçme şansına sahip olabiliyor.

2- Inverness Otel Tavsiyeleri

Dilerseniz zaman harcamadan bu otellerden birini tercih ederek aklınızdaki Inverness’te nerede kalınır , sorusunun cevabını kolay bir şekilde bulabilirsiniz.

#1 Tay Villa Bed and Breakfast

Tay Villa

Ness Nehri’ne yürüyerek 15 dakikada gidebileceğiniz bu konaklama seçeneği oda&kahvaltı konsepti ile hizmet vermektedir. Long Ness’e gitmek için ise otelden 20 dakikalık bir araç yolculuğu yapmanız gerekiyor. Genel olarak bölgeye göre ortalama fiyatlarla hizmet veren konaklama seçeneğinde zaman zaman yapılan kampanyalarla çok daha uygun fiyatlara kalma şansını yakalayabilirsiniz. Kampanyaları takip etmek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayınız.

2- The Waterside Hotel 3*

The Waterside Hotel

Her odası özenle dekore edilmiş olan otel, bir aile işletmesi olarak hizmet vermektedir. Evinizin sıcaklığını hissedebileceğiniz otel, şehir merkezine sadece 3 dakikalık bir yürüme mesafesinde bulunuyor. Inverness’te konaklamak için bu oteli tercih etmek isterseniz buradan rezervasyonunuzu hemen yaptırabilirsiniz.

#3 Craigmonie Hotel 3*

Craigmonie Hotel

Geçmişi 19. yüzyıla kadar dayanan otel eğlence olanaklar ve ücretsiz internet erişimi sayesinde konforlu bir konaklama imkanı sunuyor. Otel Ness Nehri’ne 1 kilometreden daha az bir mesafede bulunuyor. Bu otelde konaklamak isterseniz burayı tıklayarak hemen yerinizi ayırtabilirsiniz.

#4 Pentahotel Inverness 4*

Penthahotel Inverness

Kentin tren ve otobüs ulaşım noktalarına sadece 100 metre mesafede bulunan otel, bölgeye gelip hemen oteline yerleşmek isteyenler için oldukça ideal bir tercih olacaktır. Oteldeki odaların renkli tasarımı ise ziyaretçilerin kendilerini daha enerjik hissetmelerine olanak tanıyor. Hemen buradan rezervasyonunuzu yaptırarak siz de bu keyifli odalarda konaklamanın tadını çıkarabilirsiniz.

#5 Rocpool Reserve Hotel & Chez Roux Restaurant 5*

Rocpool Rezerve

Tercihinizi 5 yıldızlı bir otelden yana kullanmak isterseniz şehir merkezinde bulunan bu otel sizin için iyi bir seçim olabilir. Otel, High Street’e ve Inverness Castle’a birkaç dakikalık kısa bir yürüyüş mesafesinde bulunuyor. Otel sunmuş olduğu hizmet kalitesi sayesinde ödüllü bir butik otel olmayı da başarmış. Siz de ödüllü bir otelde konaklamak isterseniz rezervasyonunuzu yaptırarak burada uygun fiyatlara konaklama şansını yakalayabilirsiniz.

Yazı ile ilgili fikir ve görüşlerinizi aşağıda yer alan yorumlar butonundan bizlerle paylaşabilir, yazımızın geliştiricilerinden biri olabilirsiniz. 

Yorum yapın

Bizi Takip Edin