Hakkımızda

BİLETBAYİ.COM HAKKINDA

Dünyanın her yerine seyahat etme imkanı sunduğumuz Biletbayi.com sitemizde, müşteri yanlısı hizmetlerimizle daha iyi yararlanmaları konusunda gerekli desteği sağlamaktayız. Firmalar arasında fiyat karşılaştırması, güzergah bilgileri, gidilecek yer hakkında genel bilgiler (gezilecek yerler, kültür ve eğlence, yeme-içme, alışveriş) sunularak, yabancısı olunan şehirde daha rahat gezmek adına hizmet sunmaktadır.

Dünyanın önde gelen Havayolları firmaları ile anlaşmalı olarak hizmet sunduğumuz www.biletbayi.com adresimizde, kullanıcılarımızın seyahatte özgür kalmalarını sağlayarak, daha kapsamlı arama yapmalarına yardımcı oluyoruz. Bu da daha keyifli bir yolculuk için en güzel zeminlerden biridir. Fiyat karşılaştırması, kapsamlı aramalar ve daha fazlasına sahip olan platformumuz, müşterilerinin rahatı adına gerekli tüm işlemleri yasal zemin çerçevesinde oturtmuştur.

Biletbayi.com’da uçak bileti ararken, gün, hafta, ay ve yıl olarak istediğiniz tarihlerde uçak bileti rezervasyonu yaptırabilirsiniz. Kapsamlı aramalar yaparak uygun fiyatlarla bilet bulma ayrıcalıklarına sahip olmakla birlikte, güzergah hakkında sunduğumuz bilgileri inceleyerek, gidilecek yer hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

Seyahat etme kolaylıklarına sahip olmak isteyenlerin tercih ettiği Biletbayi.com otobüs bileti ve uçak bileti online rezervasyon hizmetleri ile yolculuğu keyfe dönüştürmek adına gerekli tüm çalışmaları yapıp, alt yapısını oluşturmuştur. İlk defa gidilecek yerler hakkında bilgi almak, gidilen şehrin genel yapısı hakkında fikir sahibi olmak adına bilet rezervasyonu yaptırabileceğiniz sitemizden, şehirlerin ve ülkelerin gezilecek yerleri hakkında bilgi alabilir, istikametiniz üzerinde görebileceğiniz güzellikleri değerlendirebilirsiniz.

Biletbayi.com, TÜRSAB Dijital Doğrulama Sistemi Üyesidir.
TÜRSAB, kaçak acenta faaliyetlerini önleme çalışmaları kapsamında online faaliyet gösteren kaçak acentaları ayırt etmek için; Dijital Doğrulama Sistemi projesini geliştirdi.
Tursab Ünvanımız: YURTİÇİ TURİZM
Tursab Numaramız: 9228
E-Posta:
Adres:

TATİL REHBERİ TRUZİM VE TİCARET İTHİLAT İHRACAT A.Ş

Küçükbakkalköy Mah. Ali Ay Sok.  No:2 Kat:4  Daire:11 Atayol Plaza Ataşehir/İstanbul

Ticaret Sicil No:

Kozyatağı Vergi Dairesi:8310439581

Mersis No:

0831043958100013

Bizimle İletişime Geçin

Bizi Arayın: 0(850) 430 4 430

Bizi Takip Edin