Waterford’da Nerede Kalınır? 5 Otel Tavsiyesi

Waterford hem gezginler hem de aileler için oldukça keyifli tatil rotalarından biri olarak ziyaretçilerine keyifli bir tatil yapma olanağı sunmaktadır.

Yazımızda İrlanda’nın liman kenti Waterford’da nerede kalınır? Waterford otel tavsiyeleri gibi konularda bilgilere ulaşarak tatilinizi konforlu bir konaklama tecrübesi ile daha keyifli bir hale getirme fırsatını yakalayabilirsiniz.

1- Waterford’da Nerede Kalınır?

Waterford şehrinde konaklama giderleri ülkenin diğer bölgelerine göre kısmen daha uygundur ve şehir merkezinde bütçenize uygun kaliteli konaklama seçeneklerinden birini tercih ederek konaklama ihtiyacınızı karşılama şansına sahip olabilirsiniz.

2- Waterford Otel Tavsiyeleri

Waterford Otel Tavsiyeleri

Listenin ilk sırasında;

#1 Avondale Guest Accommodation

Oldukça merkezi bir konumda bulunan bu konaklama seçeneği Waterford Cyrystal’a ve Christ Churc Cathedral’e sadece 200 metre mesafede bulunuyor. Bu konaklama seçeneğini tercih ederek Waterford gezilecek yerler listesindeki pek çok noktayı kolay bir şekilde ziyaret etme şansına sahip olabilirsiniz. Detaylar ve rezervasyon için sizi şöyle alalım.

#2 Portree Guesthouse – Ireland 2*

Tren ve otobüs istasyonuna sadece 3 dakikalık yürüme mesafesinde bulunan hostel, şehre geldiğinizde ve şehirden ayrılırken size büyük kolaylık sağlıyor. Hostelin şehir merkezine çok yakın bir konumda bulunması da burayı tercih etmek için önemli bir sebep. Eğer tercihinizi bu hostelden yana kullanmak isterseniz rezervasyonunuzu buradan yaptırabilirsiniz.

#3 Waterford Marina Hotel 3*

Suir Nehri kıyısında konumlanmış olan bu otel, muhteşem nehir manzaralı terası, zengin menüye sahip mutfağı ve merkez konumu ile keyifli bir konaklama deneyimi yaşatıyor. Siz de bu keyfi sonuna kadar yaşamak istiyorsanız buradan hemen rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

#4 Granville Hotel 4*

Waterford içinde en çok tavsiye edilen ve beğenilen oteller arasında bulunan bu konaklama seçeneği şehir merkezinde yer alıyor. Özellikle kahvaltısı ve yemekleri beğenilen otelde siz de muhteşem ziyafetler çekebilir ve konforlu odaların tadını çıkarabilirsiniz. Dilerseniz en uygun fiyatlarla rezervasyonunuzu burayı tıklayarak gerçekleştirebilirsiniz.

#5 Waterford Castle Hotel & Golf Resort 4*

Özel bir adada yer alan bu lüks otelde hem golf oynamanın hem de doğal ortamın tadını çıkarabilir, lezzetli yemeklerle kendinize eşsiz bir ziyafet çekebilirsiniz. Şehirdeki pahalı konaklama seçeneklerinden biri olan bu otelde kalmak isterseniz buradan rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

**Waterfod otelleri hakkında bildiklerinizi aşağıda  yer alan yorumlar bölümünden bizlere iletebilirsiniz. 

Yorum yapın

Bizi Takip Edin