Valencia’da Nerede Kalınır? Otel Tavsiyeleri

İspanya’nın 3. büyük şehri olmasına rağmen sakin bir tatil planlayanların tercih etmesi gereken bir şehir Valencia

Valencia’ya geldiğinizde düzenli ve keyifli bir şehir sizi bekliyor. İnsanların oldukça saygılı ve kibar olması sizi hayli şaşırtabilir. Eğer şehre turla değil de bireysel olarak geliyorsanız Valencia’da nerede kalınır sorusu sizin için önemli olacaktır. Yazımızda bu sorunun cevabını bulmanıza yardımcı olacak bilgilere ulaşabilirsiniz.

Valencia’ya geldiğinizde nereleri görmeniz gerektiğini merak ediyorsanız Valencia gezilecek yerler listesine göz atabilirsiniz. 

Valencia’da Nerede Kalınır

Valencia’ya gelme sebebiniz şehirdeki kalma bölgenizi şekillendirecek en önemli unsurların başında geliyor. Şayet şehrin tarihi sokaklarını keşfe çıkmak niyetindeyseniz kalmanız gereken yer kesinlikle Valencie Tarihi Merkezi olacaktır. Şayet Akdeniz plajlarının keyfini sürmek istiyorsanız Malvarossa bölgesini tercih etmeniz gerekecek. Eğer şehre iş nedeniyle geldiyseniz şehrin iş ve ticaret merkezi olan Valencia Kongre Merkezi civarı sizin için en ideal konaklama bölgesi olacaktır.

Valencia Otel Tavsiyeleri

Eğer otel otel dolaşıp en ideal oteli bulmakla uğraşmak istemiyorsanız ya da otel karşılaştırma sitelerinde zaman harcamadan bir otel tercihi yapmak istiyorsanız yazımızın bu kısmı sizi ilgilendiriyor. Sizin için karşılaştırma sitelerindeki otelleri inceleyerek, yorumlarına, aldıkları puanlara fiyat/fayda anlamında en ideal otelleri belirledik.

1. Hotel Malcom and Barret 3*

Hotel Malcom and Barret

Geniş odaları ve yumuşacık çok konforlu yatakları ile bu konaklama seçeneğinde bütün yorgunluğunuzu üzerinizden atabilirsiniz. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

2. One Shot Colón 46 3*

One Shot Colon

Colon Metro İstasyonu’nun hemen karşısında bulunan otel merkezi konumu sayesinde ziyaretçilerin çok kolay bir şekilde Valencia’yı gezmesine olanak sağlıyor. Otel, ziyaretçilerin en çok tercih ettiği bir noktada bulunuyor. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

3. Melia Valencia 4*

Melia Valencia

Çağdaş bir tasarıma ve mimariye sahip olan otel ziyaretçilerine çok geniş odalarda konforlu bir gece geçirme imkanı tanıyor. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

4. Hotel Dimar 4*

Hotel Dimar

Çok hoş oda tasarımlarına sahip otelde ziyaretçilerin konforu için çalışanlar ellerinden gelenin en iyisini yapmaya gayret gösteriyor. Eğer plaja gitmek isterseniz de plaja gidecek otobüsler otelin hemen önünden kalkıyor. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

5. Caro Hotel 5*

Caro Hotel

19. yüzyıldan kalma bir sarayda bulunan otelde konaklayarak tarihi dokuları olan bir konaklama tecrübesini yaşayabilirsiniz. Oteldeki açık yüzme havuzu ise yüzmeyi sevenler için büyük çok güzel bir imkan. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin