Valencia Gece Hayatı

Valencia, İspanya’nın renkli gece hayatıyla bilinen ve insanların geceleri çok keyifli vakitler geçirdiği şehirlerden biri olarak bilinmektedir. 

Son dönemlerde sakin görünümünü bir kenara bırakmaya başlayan Valencia’da eğlencenin ritmi geceleri daha artıyor. Gündüz saatlerinde tadını çıkardığınız şehrin gece hayatı da sizi memnun edecek düzeyde. Sizin için Valencia gece hayatı ile ilgili bilinmesi gerekenleri araştırdık.

Valencia Gece Hayatı

Valencia’da herkese göre eğlence mekanlarını bulunduğunu belirtelim. Valencia’ya geldiğinizde eğer bar ve disco tarzı yerlerde keyifli bir gece geçirmek istiyorsanız bu tarz mekanların yoğunlukta bulunduğu Barrio del Carmen bölgesi sizin için isabetli bir seçim olacaktır.

Eğer biraz sahil taraflarında plaj partisi kıvamında bir eğlence arıyorsanız gitmeniz gereken La Malvarossa Plajı ve sahil bölgesi olacaktır. Şehrin en büyük gece kulüplerini arıyorsanız Campoamor, Cullere yolu ve şehrin biraz daha dış kısımlarında kalan bölgeleri tercih etmeniz gerekiyor. Bu arada unutmadan Sanat ve Bilim Kenti bölgesi de şehrin gece hayatı anlamında en hareketli noktalarından biri.

Valencia gece hayatı denince “movida” kavramından da bahsetmemiz gerekiyor. Movida, özellikle genç ve bekar İspanyolların cuma akşamı evlerinden çıkarak pazar sabahına kadar evlerine uğramadan eğlenmelerine olanak tanıyan bir etkinlik. Bu da Valencia’nın gece hayatının özellikle hafta sonları daha renkli bir hal almasını sağlamaktadır.

Valencia’da Gidebileceğiniz Mekanlar

Sizin için şehrin gecelerine akabileceğiniz ve keyifle vakit geçirebileceğiniz bazı mekanları listeledik. Eğer siz de unutttuğumuz ve mutlaka gidilmesi gerektiğini düşündüğünüz mekanlar varsa lütfen yorum kısmından bizimle paylaşın.

Radio City

Radio City

Mekanın sahnesi size çok farklı deneyimler yaşatmayı amaçlıyor. Burada çok keyifli canlı performanslar dinleyebilir, tiyatro ve flamenko gösterilerine tanık olabilirsiniz. Eğer geceye keyifli bir başlangıç yapmak istiyorsanız Radio City sizin için ideal bir tercih olabilir.

Adres: Calle de Santa Teresa 19, Valencia, Spain
Telefon: 96 391 4151

Chico Ostra

Chico Ostra

Sıcak bir arkadaş ortamında uygun fiyata bir şeyler atıştırıp yemek isterseniz bu mekan tam size göre. İlk bakışta biraz soğuk bir dekora sahip gibi görünse de arkadaşlarınızla gittiğinizde içerisinin oldukça sıcak bir ortama dönüştüğünü kendi gözlerinizle görebilirsiniz.

Adres: Carrer del Músic Belando, 15, 46020 Valencia, İspanya

Telefon: 96 071 9944

Solilluna

Arkadaşlarla oturarak bir şeyler yudumlamak için ideal bir mekan olan Solilluna, özellikle yumuşak geçen bir gece yaşamak isteyenler için tercih edilmesi gereken hoş bir yer. Mekan Bario del Carmen bölgesinde bulunuyor.

Adres: Calle del Mar 29, Valencia, Spain
Tel: 96 071 5790

The Attic

The Attic

Şehrin biraz dışında kalan The Attic, kırmızı tonlarındaki zevkli tasarımı ile daha hareketli bir gece yaşamı arayanlar için sıklıkla tercih edilen mekanların başında geliyor.

Adres: Centro Comercial El Osito, L’Eliana, Valencia, Spain
Tel: 96 165 5262

La Indiana

La İndiana

Şehrin merkezi bir konumunda bulunan La Indiana, Valencia gece hayatı içinde çok önemli bir yere sahiptir. Eğer şehirde keyifli bir gece geçirmek istiyorsanız bu mekanı listenize almanızı öneriyoruz.

Adres: Calle de San Vicente Mártir 95, Valencia, Spain
Tel: 96 384 5051

Cafe del Duende

Cafe Del Duende

Flamenko müzik etrafında caz ve etnik müziğin ritmine kendinizi kaptırabileceğiniz samimi bir ortam arıyorsanız bu mekanı ziyaret edebilirsiniz.

Adres: Calle del Turia 62, Valencia, Spain
Tel: 630 455 289

Wah-Wah

Wah Wah

Şehirde canlı müzik deyince ilk akla gelen mekanlardan olan Wah-Wah, ziyaretçilerine müzik ve eğlence dolu bir gece vadediyor.

Adres: Calle de Ramón Campoamor 52, Valencia, Spain
Tel: 650 687 600

Yorum yapın

Bizi Takip Edin