St. Andrews Gece Hayatı | 5 Mekan Önerisi

İskoçya’nın dini merkezlerinden biri olan bu şirin ve küçük kasaba, gece hayatı konusunda da mütevazı ve sevimli imkanlar sunuyor.

Eğer unutulmaz bir gece yaşamı sürmek istiyorsanız açıkçası St. Andrews doğru adres olmayabilir ancak St. Andrews gece hayatı ile gün battıktan sonra eğlenceli saatlerin sizi beklediğinden emin olabilirsiniz.

1- St. Andrews Gece Hayatı

St. Andrews, İskoçya’nın en eski üniversitesine ev sahipliği yapmaktadır. Bu nedenle şehirde öğrenci nüfusu hayli fazladır. Bu da şehirdeki gece hayatının oldukça keyifli geçmesini sağlamaktadır.

St. Andrews NightlifeŞehirde çoğunlukla genç öğrencilerin doldurduğu pek çok şirin pub ve bar St. Andrews gece hayatı için oldukça önemlidir. Bu mekanlarda canlı müzikten tutun da komedi gösterilerine kadar pek çok farklı etkinlikle çok eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz.

Kasabada bulunan pek çok mekan aslında otellerin bir bölümü olarak hizmet vermektedir ancak otel sakinlerinin yanı sıra şehirde bulunan pek çok kesimden insanı bu mekanlarda görmek mümkündür. Bu durum aynı zamanda otelde konaklayanlar için de iyi bir gece geçirme konusunda avantajlı bir konuma getirmektedir.

Şehirde bar ve pub bakımından zengin olsa da hareketli gece kulübü tadında yer konusunda biraz eksik kaldığını söylememiz gerek. Bu nedenle çılgınca eğlenebileceğiniz, dansın ve müziğin ritmine kendinizi gece boyunca kaptırmak istiyorsanız St. Andrews gece hayatı sizin için pek de uygun olmayabilir.

2- St. Andrews’ta Gece Gidilebilecek Mekanlar

#1 The Rule

the rule

Hızlı tüketilebilen yemek menüleri ve içkileri ile öğrencilerin uğrak mekanlarından biri olan The Rule, makul fiyatlarıyla da ziyaretçilerinin yüzünü güldürmeyi başarıyor.

#2 The Vic

The Vic

Eskiden bir depo olan mekan restore edilerek oldukça keyifli bir yer haline gelmiş. Bu tarz otantik mekanlar öğrencilerin oldukça ilgisini çekiyor olacak da burada öğrenciler çok fazla takılıyor. Siz de yüksek tavanlı mekanların büyüsüne kapılanlardansanız burayı St. Andrews’ta kaldığınız bir gece ziyaret edebilirsiniz.

#3 Whey Pat Tavern

whey pat tavern

Küçük olmasına rağmen sıcak ve keyifli atmosferi ile kendisine çeken mekan, birkaç saat oturup bir şeyler içmek ve arkadaşlarla sohbet etmek için ideal bir durak. Karnınız acıktıysa buradaki atıştırmalık yiyecekleri de deneyebilirsiniz.

#4 The Criterion

the criterion

Kasabanın yerel publarından olan mekan, sadece gençlerin değil orta yaş ve üzerindeki insanların da ziyaret ettiği ve bir şeyler içtiği keyifli bir nokta. Sokaklara konulan masalarda oturarak içkinizi yudumlarken yoldan geçenleri izleyebilir, arkadaşlarınızla sohbet edebilirsiniz.

#5 Rascals

rascals

Doyurucu aperatifleri ve özel içkileri uygun fiyatla müşterileriyle buluşturan mekan, yorum sitelerinde de bölgedeki en fazla olumlu yorumu alan yerlerin başında geliyor. Bizce bu güzel mekana da St. Andrews gece yaşamı içinde şans vermelisiniz.

Yazı ile ilgili fikir ve görüşlerinizi aşağıda yer alan yorumlar butonundan bizlerle paylaşabilir, yazımızın geliştiricilerinden biri olabilirsiniz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin