Sligo’da Nerede Kalınır? 5 Otel Tavsiyesi

Kuzeyde Dartry Dağı ve güneyde Ox Dağları arasındaki İrlanda’nın kuzeybatıdaki en sevimli şehirlerinden biri olan Sligo, ziyaretçilerine pek keyifli bir tatil yapma olanağı sunuyor.

Sligoya geldiğinizde eğer konaklamalı bir tatil yapmayı düşünüyorsanız bu yazımızı dikkatlice okumanızı öneriyoruz. Yazımızda Sligo’da nerede kalınır? sorusunun cevabına ve Sligo otel tavsiyelerine ulaşarak konaklama sorununuza çözüm bulabilirsiniz.

1- Sligo’da Nerede Kalınır?

Sligo küçük bir şehir olduğundan konaklama seçenekleri çoğunlukla şehir merkezinde yer almaktadır. Siz de konaklama tercihinizi merkezdeki bu otelleri tercih ederek güzel bir tatilin kapılarını aralayabilirsiniz. Merkezde konaklayarak aynı zamanda Sligo’nun gezilecek yerlerine yakınlık konusunda da büyük bir avantaja sahip olabilir gezinizi daha kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Şehirde çeşitli konseptlerde konaklama seçeneklerinin bulunduğunu da belirtmemiz gerek. Genel olarak konaklama ücretleri yüksek olsa da düşük bütçeli ziyaretçilerin için de şehirde keyifli konaklama alternatiflerinin bulunduğunu söyleyebiliriz. Tabi uygun fiyatlı konaklama seçenekleri için biraz şehir merkezinden uzaklaşmanız gerekebilir.

2- Sligo Otel Tavsiyeleri

Sligo Otel Tavsiyeleri

#1 Strandhill Lodge, Hostel & Surf

Şehir merkezinden çok uzaklaşmadan uygun fiyatlara konaklamak isteyenler için bu hostel çok isabetli bir tercih olabilir. Strandhill Beach’e sadece 100 metre mesafede bulunan hostel, özellikle sörf tutkunları için muhteşem bir konumda bulunuyor. Detaylar ve rezervasyon için buraya tıklayabilirsiniz.

#2 Yeats Lodge B&B 2*

Bed & Breakfest konseptinde hizmet veren otel dağ manzarası eşliğinde doğayla iç içe huzur dolu bir konaklama imkanı sunuyor. Şehir merkezine 6 km. mesafede bulunan bu konaklama seçeneğine rezervasyon yaptırmak için tıklayınız.

#3 Riverside Hotel 3*

Suit odalarda misafirlerini ağırlayan otel, Sligo’nun tam merkezinde bulunuyor. Otelin otobüs ve tren istasyonlarına 10 dakikalık mesafede bulunması ise ziyaretçiler için büyük bir fırsat. Hemen buradan rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

#4 The Glasshouse 4*

Muhteşem tasarımı ile dikkatleri üzerine çeken otel, şehrin merkezinde bulunuyor. Şehrin merkezi bir konumunda bulunan otel, şehirdeki en çok tercih edilen konaklama seçenekleri arasında bulunuyor. Dilerseniz burayı tıklayarak otelle ilgili detaylara ve rezervasyon bilgilerine ulaşabilirsiniz.

#5 Radisson BLU Hotel & Spa, Sligo 4*

Muhteşem havuzu, spa hizmeti ve muhteşem kahvaltısı ile konforunuz için aradığınız her şeyi bulabileceğiniz otel, şehrin en sevilen konaklama duraklarından biri. Eğer sizin için Sligo’da nerede kalınır? sorusunun cevabının bu otel olduğunu düşünüyorsanız buradan hemen rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

**Sligo otelleri hakkında bildiklerinizi aşağıda yer alan yorumlar bölümünden bizlere iletebilir, yazımızı geliştirmemizde bizlere  yardımcı olabilirsiniz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin