Selanik’te Nerede Kalınır? 5 Otel Tavsiyesi

Selanik, Yunanistan’ın ikinci büyük şehri olması ve Atatürk’ün doğduğu yer olması sebebiyle komşu ülkenin ziyaret edilmesi gereken yerlerinden.

Selanik’te nerede kalınır sorusuna yanıtlar aradığımız  yazımızda  sizlere Selanik otelleri hakkında tavsiyelerde bulunduk. Şehir ne kadar ülkenin ikinci büyük şehri olsa da nüfus ve yüz ölçümü olarak ülkemizdeki birçok şehirden çok daha küçüktür. Buna rağmen şehirde bulunan özellikle Bizans ve Osmanlı döneminden kalan eserler bu şehri cazip bir destinasyon yapıyor.

1- Selanik’te Nerede Kalınır

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi Selanik küçük bir şehir ve konaklama seçenekleri de çoğunlukla birbirine yakın. Yazımızın bu kısmında Selanik nerede kalınır sorusunun bölge bazında cevaplarına ulaşabilirsiniz.

Eğer Selanik gezilecek yerler listemizdeki yerleri görmek istiyorsanız Aristotelous bölgesi şeklinde ifade edebileceğimiz şehir merkezindeki Selanik merkez otelleri sizin için en ideal konaklama seçeneği olacaktır. Değişik bölgelerdeki oteller arasında da pek fazla fiyat farkı olmadığı için ilk olarak şehir merkezine bakmanızı öneriyoruz.

Sahil bölgesi ise deniz kenarında olup ehl-i keyf bir tatil yapmak isteyenlerin tercih edebileceği bir nokta. Ano Poli ise şehrin muhteşem manzarasının tadını çıkarmak isteyenlerin tercih edebileceği hoş bir tercih.

Eğer Selanik’te ucuz konaklama seçenekleri arıyorsanız pansiyonları da tercih edebilirsiniz. Selanik pansiyon fiyatları otellere göre daha ekonomik olduğundan bütçesi kısıtlı olanlar için oldukça cazip bir seçenek olmaktadır.

2- Selanik Otel Tavsiyeleri

Selanik otel tavsiye bölümünde editörlerimiz tarafından incelenerek belirlenen şehirdeki tercih edebileceğiniz otel seçeneklerini listeledik. Özellikle otel araştırmak için vakti olmayan ziyaretçilerimiz bu otelleri tercih ederek keyifli bir Selanik tatili geçirebilirler.

#1 Stay Hybrid Hostel

Stay Hybrid Hostel

Eğer Selanik’te temiz ve uygun fiyatlı bir konaklama seçeneği arıyorsanız bu hosteli kesinlikle listenize dahil etmelisiniz. Türkler tarafından da çokça tercih edilen hostel, merkezi konumu ve kaliteli hizmet anlayışı ile ziyaretçilerini memnun ediyor. Hostel bilgileri ve rezervasyon için tıklayın.

#2 Plaza Hotel 3*

Plaza Hotel

Otelden yürüyerek şehrin her yerini gezebiliyor olmanız oldukça büyük bir avantaj. İşini çok iyi yapan kişilerin çalıştığı otelde bir aksilikle karşılaşma ihtimaliniz çok düşük. Ola ki bir aksilik oldu çözüm bulmak için geçen zamanı fark etmeyeceksiniz bile. Bu otelin Selanik’te kalınacak oteller arasında sizin için çok iyi bir tercih olacağını düşünüyoruz.Hemen şimdi buradan rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

#3 Hotel Augustos 3*

Hotel Augustos

Fiyatına göre oldukça kaliteli bir hizmet anlayışı bulunan otel tarihi bir binada hizmet veriyor. Yüksek tavanlı ve şık tasarlanmış odalarıyla kendinizi oldukça ferah hissedebileceğiniz otel, merkezi konumu ile de gönlünüzü fethediyor. Otelin detaylı fotoğraflarına ve rezervasyon bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

#4 Anatolia Hotel 4*

Anatolia Hotel

10-15 dakikalık bir yürüyüşle size şehrin en görülesi yerlerine ulaşma imkanı sunan otel, güleryüzlü personeli ve fiyat/performans konusundaki başarısı ile listemizdeki yerini alıyor. Burayı tıklayarak hemen rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

#5 Makedonia Palace 5*

Makedonia Palace

2016 yılında Selanik’teki 5 yıldızlı oteller arasında en çok tercih edilen seçeneklerden biri olan otel, özellikle konumu ile ziyaretçilerini memnun etmektedir. Buna bir de muhteşem hizmeti eklenince otelin başarılı olması haliyle kaçınılmaz oluyor. Bizce bu oteli gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Bu otelde karar kıldıysanız odalar tükenmeden rezervasyon yaptırmayı unutmayın.

Selanik otellerine ek tavsiye otellerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlere iletebilirsiniz. 

Yorum yapın

Bizi Takip Edin