San Sebastian’da Nerede Kalınır? Otel Tavsiyeleri

Şehrin muhteşem manzarası ve denizin güzelliğinin ufukta birleştiği etkileyici bir şehir olan San Sebastian, birkaç gün kafa dinlemek için gidilebilecek şirin bir tatil beldesi. 

Evet kabul edelim şehirde birkaç günden fazla kalmak çoğu insanı sıkabilir; ancak İspanya’ya yolu düşenler bu sevimli şehri ülkeyi terk etmeden mutlaka görmeli. Peki San Sebastian’da nerede kalınır? İşte bu sorunun cevabını yazımızın devamında bulabilirsiniz.

San Sebastian’da Nerede Kalınır

Şehirdeki konaklama seçenekleri çoğunlukla Şehir Merkezi, Old Town ve Gros bölgelerinde yoğunlaşmaktadır; ancak şehirdeki konaklama seçeneklerinin diğer pek çok Avrupa şehrine göre daha pahalı olduğunu itiraf etmeliyiz.

Eğer otel için ayıracak yeterli bütçeniz yoksa airbnb ile şehirde oda kiralayan evlerde çok uygun fiyatlara da kalma olanağına sahip olabilirsiniz. Bu yöntemle şehrin özellikle görülmesi gereken Old Town bölgesi ve civarında kafanıza yatan uygun evler bulmanız mümkün olabilmektedir.

San Sebastian Otel Tavsiyeleri

Şehirdeki otelleri inceleyerek sizin için fiyat/performans anlamında size en cazip gelebilecek otelleri biletbayi.com farkıyla listeledik. Siz de şehirdeki konaklama tecrübelerinizi ve otel önerilerinizi bizlerle paylaşarak yazımızın zenginleşmesini sağlayabilirsiniz.

1. Sercotel Codina 3*

Sercotel Codina

Şehrin en çok tercih edilen konaklama seçeneklerinden biri olan otel plaja 5 dakikalık yürüme mesafesi ile oldukça cazip bir noktada buluyor. Otelle ilgili detaylı bilgiler, fotoğraflar ve rezervasyon için tıklayın.

2. Villa Soro 4*

Villa Soro

Butik bir otel konseptinde 25 oda ile hizmet veren otelde tarihi dokunun teknolojiyle başarılı bir şekilde harmanlanışına şahit oluyorsunuz. İlgili otel yetkilileri sayesinde şehrin çeşitli olanaklarından faydalanmak için kolay bir şekilde rezervasyon yaptırabiliyorsunuz. Otelle ilgili detaylı bilgiler, fotoğraflar ve rezervasyon için tıklayın.

3. Hotel de Londres y de Inglaterra 4*

Hotel de Londres y de Inglaterra

100 yılı aşkın zamandır ayakta duran bir binada hizmet veren otel, La Loncha koyuna ve plaja yakınlığı ile deniz keyfi sürmek isteyenler için sıklıkla tercih ediliyor. Otelle ilgili detaylı bilgiler, fotoğraflar ve rezervasyon için tıklayın.

4. Hotel Astoria7 4*

Hotel Astoria 7

San Sebastian dünyaca ünlü sinema festivaliyle de tanınıyor. Böyle bir şehirde sinemadan ilham alınarak tasarlanmış bir otel bulunması harika bir fikir. Otelle ilgili detaylı bilgiler, fotoğraflar ve rezervasyon için tıklayın.

5. Hotel Maria Cristina 5*

Hotel Maria Cristina

1912 yılından bu yana hizmet veren otel şehrin en görkemli ve lüks konaklama seçeneklerinin başında geliyor. Muhteşem bir mimariyle inşa edilmiş otel şimdiye kadar pek çok dünyaca ünlü ismi misafir etmiştir. Otelle ilgili detaylı bilgiler, fotoğraflar ve rezervasyon için tıklayın.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin