Paris’ten Alınabilecek En Güzel Hediyelik Eşyalar

Aşıklar Şehri Paris, romantik ve görülmesi gereken muhteşem yerlerinin yanı sıra çok özel hediyelik eşya seçenekleriyle de ziyaretçilerini memnun etmeyi başarıyor.

Şehirde hem kendiniz için bir gezi hatırası olarak hem de sevdiklerinize hoş bir hediye olarak alabileceğiniz pek çok hediyelik eşya bulmanız mümkün olabiliyor. Dilerseniz Paris’ten alınabilecek en güzel hediyelik eşyalar seçeneklerine birlikte göz atalım.

Paris’ten Alınabilecek En Güzel Hediyelik Eşyalar

1. Gurme sevdiklerinize macaronla hoş bir sürpriz yapın

Macaron

İki kurabiye arasındaki rengarenk macaronlarla sevdiklerinizi tatil dönüşünüzde çok mutlu etme şansına sahip olabilirsiniz.

2. Paris’in olmazsa olmazı parfümler

Parfüm

Parfümün ana vatanı Paris’e geldiğinizde her köşe başı bir parfüm mağazasıyla karşılaşacağınızdan emin olabilirsiniz. Bu dükkanlardan birine girin ve muhteşem kokular içinden size en yakışan parfümü alıp kendinizi şımartın.

3. Karizmatik erkekler için şapka

Tommy Shelby

Dış görünümüne önem veren erkekler için Paris’ten alınabilecek en güzel hediyelik eşyalar arasında şapkalar önemli bir yere sahip. Her zevke ve tipe uygun şapkalardan satın alarak kendinizi ve erkek dostlarını çok memnun edebilirsiniz.

4. Kadınlara özel en güzel hediyelerden şallar

Şal

Parisli kadınların şıklığının simgelerinden biri olan şallar kadınlar için alınabilecek en güzel hediye seçeneklerinin başında geliyor. Eğer siz de bir bayan için hediye bakıyorsanız Paris’ten alacağınız şık bir şal onu çok sevindirecektir.

5. En güzel çaylar ve kahveler Paris’ten

Coffee

Birçok özel cafeye ve bistroya ev sahipliği yapan Paris’te yapılabilecek en keyifli etkinliklerden biri bu mekanlarda birbirinden lezzetli çayların ve kahvelerin tadına bakmak olacaktır. Şehirden giderken kendiniz ve sevdikleriniz için bu mekanlardan paket halinde satılan bitki ve çayları alarak dönüş yoluna çok keyifli bir şekilde geçebilirsiniz.

6. En romantik anlar için parfümlü mumlar

Parfümlü Mumlar

Işıklarla çok daha güzel bir şehir haline dönen Paris, parfümlü mumlarıyla da ziyaretçilerine çok güzel bir hediye alternatifi oluşturuyor. Hem kendi eviniz için hem de dostlarınız için kokulu mumlar şehirdeki en ekonomik ve özel hediyelerin başında geliyor.

7. Ressamlar Tepesi’nden portre

Ressamlar Tepesi

Paris’in ünlü Ressamlar Tepesi’ni ziyaret ettiğinizde yetenekli sanatçıların elinden çıkmış resimleri satın alarak şehirden çok güzel bir hatıra sahibi olabilirsiniz.

8. Ve tabii ki Eyfel Kulesi temalı anahtarlık ve biblolar

Anahtarlık

Eğer standart ve klasik bir hediyelik arıyorsanız Eyfel Kulesi temalı anahtarlıklar, biblolar vs. sizin için en ideal seçeneklerden biri olacaktır.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin