Palma de Mallorca Gece Hayatı

Palma de Mallorca gece hayatı, Barcelona kadar olmasa da şehre gelenleri hayli memnun edecek bir renkliliğe sahip. 

Mayorka Adası’nın başkenti konumunda bulunan Palma, adanın gece hayatının en yoğun olduğu şehirlerinin başında geliyor. Eğer siz de tatilinizde dans, müzik ve renkli ışıklar altında kurtlarınızı dökmek istiyorsanız Palma de Mallorca’yı mutlaka ziyaret etmelisiniz.

Palma de Mallorca Gece Hayatı

Palma’da İspanya’nın genelinde olduğu gibi gece yaşamı oldukça geç hareketlenmeye başlamaktadır. İnsanlar akşam yemeklerini oldukça geç yemeğe alışkın oldukları için gece yaşamı 23:00 gibi canlanmaya başlamaktadır. Bu nedenle şehrin gece yaşamına tanıklık etmek istiyorsanız kendinizi uykusuz bir geceye alıştırmanız gerekiyor 🙂

Palma her ne kadar bir ada şehri olsa da şehirdeki 100’den fazla bar, kulüp ve disco ile sınırsız eğlencenin bulunduğu bir gece hayatı yaşamanız mümkün olabiliyor. Palma ve çevresindeki Paseo Maritimo, Plaza Gomila, Magaluf bölgeleri Palma de Mallorca gece hayatı için en önemli yerlerdir.

Şehrin gece hayatı oldukça renkli ve keyifli ancak sınırlı bütçeye sahip olan ziyaretçileri üzeceğini söyleyebiliriz. Şehirdeki gece yaşamı ne yazık ki ortalamanın biraz üzerinde. Bunda şehrin çok popüler bir tatil destinasyonu olmasının da payı büyük.

Palma de Mallorca’da Gidebileceğiniz Mekanlar

Palma de Mallorca’ya geldiğinizde gidebileceğiniz pek çok bar ve gece kulübü sizi bekliyor. Sizin için şehrin en önemli mekanlarını listeledik.

Tito’s

Tito's

5 katlı bu gece kulübü Palma de Mallorca gece hayatı için çok önemli bir nokta. İnsanlar buraya gelerek müzik ve dansın ritmine kendilerini kaptırarak çok keyifli bir gece geçirme şansını yakalayabiliyor.

BCM Planet Dance

BCM Planet Dance

Magaluf bölgesinde bulunan BCM Planet Dance, adanın en önemli eğlence duraklarının başında geliyor. Eğer gece hayatına meraklıysanız adaya geldiğinizde bu mekanı mutlaka listenize almanızı öneriyoruz.

La Vinya de Santa Clara

La Vinya de Santa Clara

Eğer farklı şarapları denemek istiyorsanız bir de yanında lezzetli peynirler ve tapaslar olsa süper olur diyorsanız bu mekanda 60’dan fazla birbirinden farklı aromalara sahip şaraplarla bu isteğinizi yerine getirebilirsiniz.

Pasha

Pasha

Giriş ücretinin 15€ civarında olduğu mekan, şehir merkezinin dışına doğru liman tarafında uzanıyor. 3 katlı bir binada hizmet veren bu gece kulübünde DJ’ler eşliğinde muhteşem bir geceye hazır olun.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin