Palma de Mallorca Alışveriş Rehberi

Hazırladığımız Palma de Mallorca alışveriş rehberi ile sizler için şehrin alışveriş olanaklarını toparladık.

Siz de bu rehber sayesinde şehrin hangi bölgelerinde keyifli bir alıveriş yolculuğuna çıkabileceğiniz konusunda fikir sahibi olabilir, alacağınız birbirinden özel ürünlerle hem tatilinizden güzel bir hatıra sahibi olma hem de tatilden dönmenizi bekleyen sevdiklerinizi sevindirme şansını yakalayabilirsiniz.

Palma de Mallorca Alışveriş Rehberi

Palma de Mallorca zengin alışveriş olanakları ile ziyaretçilerine çok keyifli bir alışveriş deneyimi yaşatıyor.

Şehirde boğa güreşlerine dair hediyelikler, flamenko dansında kullanılan objeler, cava ismi verilen şehre özel şampanya, yelpaze gibi bölgeye has pek çok hediyelik eşya seçeneğini değerlendirmeniz mümkün.

Palma de Mallorca’da Alışveriş Yapılacak Yerler

Avinguda Jaume III

Avinguda Jaume III

Pek çok ünlü mağazanın bulunduğu bu cadde şehrin trafiğe kapalı olan en bilinen alışveriş duraklarının başında geliyor. Özellikle giyim ve moda konusunda bol çeşit bulabileceğiniz bu caddeleri alışveriş listenize mutlaka almalısınız.

Passeig del Born

Passeig del Born

Palma de Mallorca alışveriş duraklarından bir diğeri ise bu bölge. Burada pek çok mağaza, butik ve çeşitli dükkanlarda aradığınız o en güzel hediyelik eşyayı ya da ayakkabıyı bulabilirsiniz.

Plaza de Espana

Plaza de Espana

Burada bulunan İspanya’nın en önemli mağazalar zinciri olan El Corte Ingles’i ziyaret ederek aklınıza gelebilecek her türlü ihtiyacınızı oldukça uygun fiyatlara alma şansını yakalayabilirsiniz.

Plaza Mayor

Plaza Mayor

Şehrin önemli bölgelerinden biri olan Plaza Mayor da alışveriş tutkunları için mutlaka görülmesi ve zaman geçirilmesi gereken yerlerden. Bölgede bulunan birçok alışverişe kapalı sokakta alışveriş yapabileceğiniz pek çok mağaza bulunuyor.

La Rambla Caddesi

La Rambla Caddesi

La Raambla Caddesi’nde hem alışveriş için hem de keyifli zaman geçirmek için uğramanız gereken yerler arasında bulunuyor.

Bit Pazarı

Cumartesi günleri açılan bit pazarını ziyaret ederek üzerinde yaşanmışlıklar bulunan uygun fiyatlı ikinci el eşyaları bulabilirsiniz.

Mercat de L’Olivar

Mercat de L'Olivar

Plaza de Espana yakınlarında bulunan pazarda cumartesi ve pazar günleri gıda ürünleri üzerine alışveriş yapma şansını yakalayabilirsiniz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin