Nice Gece Hayatı

Fransa‘nın bu keyifli sahil bölgesi, pek çok insanın ömrünün geri kalanını geçirmek isteyeceği güzellikte bir şehir. 

Nice’ye geldiğiniz de siz de şehrin büyüsüne kapılarak bu şehirden bir daha ayrılmak istemeyebilirsiniz. Şayet gece hayatına meraklıysanız Nice gece hayatı size eğlence dolu gecelerin kapısını aralama imkanı sunuyor.

Nice Gece Hayatı

Nice muhteşem deniziyle ziyaretçilerine çok güzel bir tatil geçirme olanağı sunuyor. Gündüz deniz keyfinin ardından birbirinden güzel mekanlarda yemeklerinizi yedikten sonra sıra şehrin gece hayatına akmaya geliyor.

Nice’deki insanlar çok cana yakın ve gecenin 2’sinde bile şehirde tanışıp çok hoş sohbetler edebileceğiniz insanlara rastlamak mümkün olabilir; ancak her şehirde olduğu gibi Nice’de de ara ve tenha sokaklardan uzak durmakta fayda var.

Nice gece hayatı çoğunlukla şehrin merkezi olarak kabul edilen Massena Meydanı’nda yaşanıyor. Barların ve eğlence mekanlarının çoğunluğu bu alan etrafında konumlanıyor. Bunun yanı sıra Promenade des Anglais de (İngiliz Yolu) sahil boyunca dizilmiş pek çok özel mekanla ziyaretçilerine eğlenceli akşamlar geçirme imkanı sunuyor.

Nice’de Gidebileceğiniz Bazı Mekanlar

Le Part des Anges

Le Part des Anges

Eğer Nice’de organik ve çok özel şaraplar tatmak isterseniz bu şarap barına gitmenizi öneriyoruz.

Les Distilleries Idéales

Les Distilleries Idéales

Old Town bölgesinde birkaç yudum bir şeyler içmek şehrin havasını solumak isterseniz bu mekanın tam size göre olduğunu söyleyebiliriz.

El Merkado

El Merkado

Şehrin önemli barlarından biri.

Comptoir Central Électrique

Comptoir Central Électrique

Hoş bir atmosfere sahip olan bar, sizi evinizde arkadaşlarınızla bir şeyler içiyormuşçasına rahat ettiriyor. Eğer sıcak ve ev ortamını aratmayan bir mekan arıyorsanız burayı tercih edebilirsiniz.

BaR’Oc

BaR’Oc

Şehrin özel mekanlarından biri olan BaR’Oc, şarap konusunda oldukça iddialı mekanlardan biri.

La Shounga

La Shounga

Şehrin deniz manzaralı mekanlarından biri olan La Shounga, denize nazır kokteylinizi yudumlayarak yeni tatlar denemenize olanak tanıyor.

Les Trois Diables

Les Trois Diables

Akşam 9’dan sonra canlı DJ performansları ile dansın ve müziğin ritmini Nice’de hissetmek istiyorsanız bu mekanı tavsiye edebiliriz.

Ma Nolan’s

Ma Nolan’s

Şehrin en önemli Irısh pub’larından biri olan mekan, keyifli bir mekan arayanlar için oldukça iyi bir alternatif.

Le 6

Le 6

Şehrin popüler gay barlarından olan Le 6, gaylar için eğlenceli vakit geçirmenin şehirdeki en önemli adreslerinden biri. Barda canlı DJ performansları, sahne şovları ve daha birçok sürpriz ziyaretçileri bekliyor.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin