Mykonos Gece Hayatı | 8 Eğlence Mekanı

Mykonos, renkli gece hayatı ile ünlenen, çılgın plaj partileri ile ziyaretçilerine sabahlara kadar eğlenme imkanı sunan bir destinasyon.

Eğer sizin de planınız hareketli eğlence dünyası olan bir yere gidip burada sabahlara kadar çılgınlar gibi eğlenmekse bunu Mykonos gece hayatı ile yaşayabilirsiniz.

Adanın konaklama seçenekleri hakkında bilgi almak ve otel tavsiyelerimizi değerlendirmek isterseniz Mykonos’ta nerede kalınır yazımıza göz atabilirsiniz.

#1 Mykonos Gece Hayatı

Mykonos gece hayatı özellikle yaz aylarında oldukça hareketli geçmektedir. Akşam 21:00 sularında başlayan hareketlilik gece yarısında zirve yapmakta ve bütün mekanlar tamamen dolmaktadır.

Ada merkezinde bulunan taverna tarzı mekanlarda hem Yunan yemeklerini tatma hem de Yunan müziği ile eğlenme şansını yakalayabilirsiniz. Eğer daha hareketli bir eğlence arıyorsanız ve “club” tarzındaki eğlence mekanlarını ziyaret etmek isterseniz adanın beach clublarına doğru yönünüzü çevirebilirsiniz.

Adada farklı cinsel tercihleri olan insanların güven içinde eğlenebileceği pek çok mekan bulunuyor. Hatta bazı plajlarda da özellikle gaylere ve lezbiyenlere rastlamak mümkün. Bu tarz tercihi olan ziyaretçiler Mykonos’a gelerek huzurlu bir şekilde eğlenmenin tadını çıkarabilirler.

#2 Mykonos Mekanları

1- Her plaj bir gece kulübü

Paradise Beach
Paradise Beach

Mykonos’ta plaj partileri oldukça meşhurdur ve bu partilerde canlı DJ performansları da sergilenmektedir. Plaj partileri insanların en rahat eğlendiği ortamlardır. Paradise, Super Paradise, Elia, Agrari ile limana yakınlığından dolayı oldukça tercih edilen Malalianos ve Tourlos plajları adanın renkli gece hayatının en önemli parçalarındandır.

2- Club Paradise

paradise club

Plajın hemen yanında çok büyük bir alanda hizmet veren mekanda her türlü insan güven içinde eğleniyor. Sabahlara kadar eğlencenin en zirvede yaşandığı mekan bizce Mykonoz gece hayatı içinde çok önemli bir yere sahip.

3- Space

Space

Bu mekan da akşamları kendinizi müziğin ritmine kaptırabileceğiniz ve çok keyifli vakitler geçirebileceğiniz yerlerden biri.

4- Scarpa

Scarpa

Deniz kenarında bulunan bu mekanda özellikle güzel bir içki eşliğinde gün batımını izlemek size büyük keyif verecek. Tabi ki gün battıktan sonra da sınırsız bir eğlence sizi bekliyor.

5- Glam Mykonos

Glam Mykonos

Gayların tercih ettiği bu mekan ise bu yönde tercihi olan ziyaretçilerin giderek rahat bir şekilde eğlenebileceği bir nokta. Fiyatların da uygun seviyede olduğunu söyleyebiliriz.

6- Scandinavian Bar

scandinavian bar

Adanın en eğlenceli mekanlarından biri. Popülerliğine göre içki fiyatlarının da çok abartı olmadığını söyleyebiliriz. Yalnız üst kattaki disko bölümüne çıkmak için ekstra ücret isteniyor.

7- Jackie O’Bar

Jackie O'Bar

Küçük bir mekan olmasına rağmen oldukça güzel bir atmosferde eğlenebileceğiniz bu mekan çok uzun soluklu olmasa da kısa süreli eğlence arayışlarınızda zaman geçirmeniz için ideal.

8- Cavo Paradiso

Adanın genelinde olduğu bu mekan da biraz pahalı ancak adadaki en iyi DJ performanslarını dinleyerek eğlenebileceğiniz yerlerin başında burasının geldiğini belirtebiliriz.

Mykonos gece eğlence mekanlarına ek önerilerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz. 

Yorum yapın

Bizi Takip Edin