Mykonos Alışveriş Rehberi | Merak Edilenler

Kiklad Adaları ili içinde bulunan Mykonos, her anlamda tatilcileri memnun edecek güzellikte bir bölge. Bu nedenle ada turistler tarafından hayli fazla ilgi görüyor. Özellikle yaz aylarında…

Adaya geldiğinizde keyifli bir tatil yapmak için bütün imkanlara sahip oluyorsunuz. Ada alışveriş konusunda da ziyaretçilerine otantik bir deneyim sunuyor. Hazırladığımız Mykonos alışveriş rehberi ile adanın alışveriş olanakları hakkında bilgi sahibi olabilir ve adada neler alabileceğiniz konusunda fikir edinebilirsiniz.

Mykonos’a geldiğinizde nerede kalacağınız konusunda fikir edinmek isterseniz Mykonos’ta nerede kalınır? Otel tavsiyeleri yazımızda göz atabilirsiniz.

1- Mykonos Alışveriş Rehberi

Mykonos’a geldiğinizde sizi karşılayan çok büyük alışveriş merkezleri olmayacak. Adada çoğunlukla butik dükkanların sıralandığı sokaklar alışveriş için tercih ediliyor. Bu da aslında adanın otantik havasının korunmasını sağlıyor. Böylece farklı bir yere geldiğinizin farkına varıyorsunuz. Bu nedenle bu tarz yerlerde tatil yaparken bizce AVM’ler yerine küçük dükkan ve sokakların tercih edilmesi daha zevkli oluyor.

Adaya geldiğinizde alışveriş için özellikle Matoyianni, Kalogera, Panachrato sokakları mutlaka uğranması gereken yerlerin başında geliyor. Ada merkezinde ise bilindik mağazaların dükkanlarını bulmanız mümkün.

matoyianni street

Adada özellikle deniz kabuklarıyla yapılmış süs eşyaları takı gibi çeşitli objeler oldukça fazla rağbet görmektedir. Bunun yanında Yunan mitolojisinden esinlenilerek yapılmış eskitme tarzda takılar da çok fazla tercih edilmektedir.

Mykonos alışveriş rehberi hakkında merak ettiklerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin