Marsilya’da Nerede Kalınır? Otel Tavsiyeleri

Fransa‘daki ve Akdeniz’deki en büyük liman kentlerinden biri olan Marsilya, pek çok konaklama seçeneği ile ziyaretçilerine keyifli bir tatil imkanı sunuyor. 

Eğer siz de Marsilya’ya bir gezi planlayacaksanız Marsilya’da nerede kalınır sorusu mutlaka cevap bulmanız gereken soruların başında geliyor. Yazımızda Marsilya konaklama seçenekleri hakkında bilgilere ve otel tavsiyelerine ulaşabilirsiniz.

Marsilya’da Nerede Kalınır

Marsilya’ya geldiğinizde tercih edebileceğiniz farklı bölgeler bulunuyor. Bu bölgelerden en çok tercih edileni ve en çok seçeneğin bulunduğu nokta ise Vieux Port geliyor. Eğer merkezi bir noktada ve Marsilya gezilecek yerler listesindeki yerlere yakın bir arıyorsanız Vieux Port’u konaklama seçenekleriniz arasına alabilirsiniz.

Eğer biraz şehir merkezine uzak olmak sizin için sıkıntı olmayacaksa Marsilya konaklama seçenekleriniz arasına La Corniche bölgesini de alabilirsiniz. Burada bulunan Prado ismindeki çok güzel bir plajda Akdeniz’in tadını çıkarma şansına sahip olabilirsiniz.

Marsilya Otel Tavsiyeleri

Marsilya’da otel tavsiyeleri konusuna gelirsek şehirde pek çok seçeneğiniz olduğunu söyleyebiliriz. Marsilya’da bulunan otelleri araştırarak sizin için şehirdeki ekonomik ve konforlu otellerin bulunduğu bir liste oluşturduk. Eğer siz de şehirdeki konaklama tecrübelerinizi bizimle paylaşmak isterseniz yorum kısmından düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.

1. Hostel Vertigo Vieux-Port

Hostel Vertigo Vieux-Port

Vieux Limanı’na sadece 200 metre mesafede bulunan hostel, ziyaretçilerine çok uygun fiyatlara çok merkezi bir konumda konaklama seçeneği sunuyor. Hostelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

2. Kyriad Marseille Palais Des Congrès – Vélodrome 3*

Kyriad Hotel

Marsilya’da uygun fiyata otel arayan ziyaretçilerin bakmasını önerdiğimiz bu seçeneğimiz fiyat/fayda anlamında oldukça memnun edici bir noktada duruyor. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

3. Alex Hotel 3*

Alex Hotel

Temiz odalarıyla ve birçok önemli noktaya yürüme mesafesinde bulunmasıyla ziyaretçiler için çok avantajlı bir seçenek olan Alex Hotel, Marsilya’da nerede kalınır sorusunun cevabı için çok isabetli bir tercih olacaktır. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

4. Golden Tulip Marseille Euromed 4*

Golden Tulip Marseille Euromed

Şehrin karmaşasından uzak biraz daha sakin bir bölgede bulunan otel şehrin önemli noktalarına olan yakın mesafesiyle ziyaretçilerin gezilecek yerlere kolay bir şekilde ulaşmasına olanak sağlıyor. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

5. InterContinental Marseille – Hotel Dieu 5*

InterContinental Marseille - Hotel Dieu

Çağdaş ve zarif bir binada etkileyici bir bahçeyle ziyaretçilerini ağırlayan otel, mükemmel konumuyla da ziyaretçilerin keyifli bir Marsilya gezisi yapmasına olanak tanıyor. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

Marsilya hakkında diğer konularda da bilgi sahibi olmak için Marsilya gezi rehberi başlılı yazımızı incelemenizi öneriyoruz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin