Marsilya’da En İyi Restoranlar

Marsilya‘ya geldiğinizde güzel bir mekanda keyifli bir yemek yemek isterseniz pek çok alternatifiniz bulunuyor. 

Yazımızda Marsilya’da en iyi restoranlar nereler diye merak edenler için şehirdeki mekanları inceledik ve ilginizi çekebileceğini düşündüğümüz mekanları listeledik.

Marsilya’da En İyi Restoranlar

1. L’Arome

L’Arome

Basitlik üzerine kurulu mekanda klasik Fransız lezzetlerini hoş bir ortamda tatmak isterseniz L’Arome sizin için Marsilya’da en iyi restoranlar arasında bulunması gereken bir mekan.

2. Le Café des Épices

Le Café des Épices

Açık havada özellikle deniz mahsullerinden oluşan bir menüyle kendinize güzel bir ziyafet çekmek ister misiniz? O zaman bu mekanı ziyaret etmeniz gerektiğini belirtelim.

3. Les Buffets du Vieux Port

Les Buffets du Vieux Port

Vieux Port’ta bulunan mekanda oldukça geniş bir menüyle keyifli bir self servis mekanı olan Les Buffets du Vieux Port, ziyaretçilerine deniz manzaraları özel bir yemek yeme imkanı sunuyor; ancak en güzel manzaraların olduğu masaları kapabilmek için biraz hızlı davranmalısınız 🙂

4. Café Populaire

Café Populaire

1950’lerin caz modasıyla vintage tarzda dekore edilmiş mekanda Fransızların özel lezzetlerini güleryüzlü şeflerin elinden yemeye ne dersiniz?

5. Pizzeria La Bonne Mère

Pizzeria La Bonne Mère

Mozzeralla peynirinin en taze haliyle, en organik ürünlerinin birleşiminden meydana gelen özel bir bir pizza deneyimi için bu mekana uğramanız gerekiyor.

6. Le Bar à Pain

Le Bar à Pain

Eğer şehirdeki en iyi fırınlardan birini ziyaret edip, en lezzetli bagetlerin tadına bakmak istiyorsanız Le Bar à Pain isimli fırını mutlaka ziyaret etmelisiniz.

7. L’ Eau a la Bouche

L’ Eau a la Bouche

En lezzetli İtalyan tatlarını tatmak için bu pizzacıya uğramanızı öneriyoruz. Mekanda aynı zamanda çölyak rahatsızlığı olanlar glutensiz pizza çeşitlerini de deneme şansına sahip olabiliyor.

8. Le Môlé Passédat

Le Môlé Passédat

MuCEM’de bulunan Le Môéé Passédat özel tatların peşinden gitmeyi seven lezzet tutkunları için Marsilya’da en iyi restoranlar arasında bulunması gereken bir yer.

9. La Cantine de Nour d’Egypte

La Cantine de Nour d’Egypte

Mısır esintileri içinde otantik bir ortamda Mısır kültürüne has yemekler denemek isterseniz bu mekanı ziyaret etmenizi öneriyoruz. Mekanın 2017 yılında açılan terası ise yemek keyfinizi ikiye katlıyor.

10. L’Esperantine de Marseille

L’Esperantine de Marseille

İçeri girerken etrafınızı saran çikolata kokusuyla baş döndüren bir tatlıcı olan mekan, eşsiz çikolata lezzetlerinin tadına varmanızı sağlıyor. Mekandan ayrılırken şehrin simgelerini gösteren çikolatalarla sevdiklerine güzel bir sürpriz yapmayı da ihmal etmeyin.

Siz de Marsilya’da tavsiye ettiğiniz restoranları yorum kısmından bizlerle paylaşarak Marsilya’yı ziyaret etmek isteyen takipçilerimizle fikirlerinizi paylaşabilirsiniz. Eğer Marsilya’ya ilk defa gidecekseniz biletbayi ucuz uçak bileti fırsatları ile seyahatinizi daha ekonomik bir şekilde planlama şansına sahip olabilirsiniz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin