Marsilya Gece Hayatı

Marsilya, Fransa’nın en önemli ve köklü liman kentleri arasında bulunuyor. Bu da şehrin gelişmesine büyük katkı sağlıyor. 

Marsilya’da gece hayatına meraklı ziyaretçileri memnun edecek düzeyde bir eğlence dünyası sizi karşılıyor. Burada tatiliniz boyunca geceleri çok keyifli zamanlar geçirebileceğiniz pek çok mekan bulunuyor.

Marsilya Gece Hayatı

Marsilya gece hayatı daha çok şehrin en önemli noktalarından biri olan Vieux Port civarında şekillenmektedir. Özellikle bu bölgede bulunan pek çok mekan ziyaretçilerin eğlenmesi için hizmet vermektedir.

Marseille Nightlife

Şehirdeki eğlence dünyası Paris gece hayatı kadar geniş ve sınırsız seçenekler sunmasa da ziyaretçiler genel olarak şehrin gece yaşantısından memnun kalıyor. Şehirdeki gece yaşamı ucuz sayılmasa da Paris kadar da pahalı değil.

Marsilya genel olarak güvenli bir bölge olmasına rağmen burada eğlenirken gece geç vakitlerde özellikle ara sokakların tehlikeli olabileceğini belirtmemiz gerekiyor.

Marsilya’da Gidebileceğiniz Bazı Mekanlar

U.percut: Geniş bir içki menüsüne sahip olan mekanda, canlı DJ performansları dinleyebilir, caz müziğin tadını çıkarabilirsiniz.

Waaw: Waaw, ziyaretçilerine bir bardan çok daha fazlasını sunuyor. Mekanda dilerseniz keyifli bir akşam yemeği yiyebilir, müziğin tadını çıkarabilir dilerseniz de film, müzik, festival gibi sanatsal etkinliklere dahil olabilirsiniz.

La Part des Anges: Burada yüzlerce farklı şarabı tatma şansını yakalayabilirsiniz.

Bistrot L’Horloge: Keyifle içkinizi yudumlayabileceğiniz hoş bir mekan arıyorsanız burayı tercih edebilirsiniz.

Le Refectorie: Muhteşem deniz manzarasına karşı, DJ performanslarıyla farklı kokteylleri denemek isterseniz bu mekan tam size göre.

Baby Club: Zebrayı andıran siyah beyaz çizgili tasarımıyla dikkat çeken kulüp, keyifli bir parti için şehirdeki en iyi seçeneklerin başında geliyor.

Le Montmartre: Eğer güzel bir akşam yemeğinin ardından bir şeyler yudumlayacak bir cafe arıyorsanız Le Montmartre’yi tercih edebilirsiniz.

Dame Noir: Perşembeden cumartesiye müzik ve dansın ritmine kaptırmak için buraya gelebilirsiniz.

La Caravelle: Özel localarıyla rahat bir eğlenme ortamı sunan mekanda haftanın belirli günlerinde caz müziği içinizde hissetme şansını yakalayabilirsiniz.

Polikarpov: Şehirde en iyi votkaları içebileceğiniz mekanların başında geliyor.

Troleybüs: Mekan özellikle tekno müziğe meraklı ziyaretçilerini hayli memnun ediyor.

Au Son des Guitares: Canlı müziğinde olduğu mekanda unutamayacağınız güzellikle bir gece geçirebilirsiniz.

Au Petit Nice: Gecenizi lezzetli biralarla süslemek istiyorsanız bu mekan ilk sıranızda yer almalı.

Le Trash: Biraz şehir dışında kalan mekan gayların rahat bir şekilde eğlenebileceği keyifli bir mekan.

The New Cancan: 20 yıldır hizmet veren şehrin en önemli gay kulüpleri arasında sayılıyor.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin