Manchester Gece Hayatı | 7 Eğlence Mekanı

Manchester, gece hayatı bakımından İngiltere’nin en hareketli olduğu şehirlerden biridir.

Manchester’a eğlence hayatı için gidenler Manchester gece hayatı ile bu şehirde çok keyifli vakit geçireceğinden emin olabilirler. Şimdi gelin hazırladığımız rehberle şehirdeki eğlence hayatına dair detaylara birlikte göz atalım…

1- Manchester Gece Hayatı

Manchester’da hafta içi sokaklar akşamları sakin olmasına rağmen özellikle cuma ve cumartesi akşamları şehirde oldukça hareketli bir gece yaşamı hakimdir. Publar şehirde insanların eğlenmek için en çok tercih ettiği yerlerin başında gelmektedir. İnsanlar arkadaşlarıyla evde görüşmek yerine şehirde sıklıkla karşılaşabileceğiniz publarda buluşarak eğlenmeyi tercih etmektedir.

Manchester gece hayatı çoğunlukla Deansgate ve Printworks adlı bölgelerde bulunan mekanlarda atıyor. Deansgate özellikle akşama hazırlık yapanların uğradığı bir yer olarak dikkat çekiyor. Eğlenceye hazır olan bünyeler buradan Printworks’e geçerek daha hareketli bir geceye yelken açmaktadır. Şehirde bulunan Canal Street Bölgesi ise özellikle gaylar tarafından tarafından tercih edilen gece hayatı bakımından oldukça hareketli bölgelerden biridir.

Manchaster’a geldiğinizde nerelerde konaklayabileceğiniz konusunda fikre ihtiyacınız varsa Manchester’da nerede kalınır sorusunun cevaplarını aradığımız yazımıza göz atmanızı öneriyoruz.

1- Manchester’da Gidebileceğiniz Mekanlar

#1 Revolution

Revolution

Özellikle Küba ve Latin müziklerinin çalındığı mekanda bu tarzdan hoşlanan ziyaretçiler geceleri oldukça eğlenceli zamanlar geçirme imkanına sahip olmaktadır.

#2 Cabana

cabana

Ortama sıcaklık katan Latin müziklerinin çalındığı mekanda oldukça samimi bir ortamda çok keyifli akşamlar geçirme fırsatını yakalayabilirsiniz.

#3 Tiger

Tiger Tiger

Eğer kapısındaki uzun kuyruklara sabredebilirseniz bu kulüp sizin için şehirdeki en iyi seçeneklerden biri olabilir. Farklı müzik türlerinin çalındığı 3 salona sahip olan kulüpte zevkinize göre salonlara girerek kendinizi eğlencenin ritmine kaptırabilirsiniz.

#4 Port Street Beer House

Port Street Beer House

100’den fazla birayı deneyebileceğiniz mekan arka bahçesi ile sevdiklerinizle çılgın bir geceden önce zaman geçirebileceğiniz ve çok eğlenebileceğiniz yerlerden biri.

#5 Mint Lounge

Mint Lounge

Manchester’da en çılgın partilerin düzenlendiği yerlerin başında gelen bu kulüpte perşembeden cumaya kadar sabahın ilk ışıklarını görebileceğiniz partilerde eğlenebilir ve Manchester gece hayatı hakkında en net gözlemleri yapma fırsatını yakalayabilirsiniz.

#6 The Star and Garter

the star and garter

Şehrin daha çok öğrenciler tarafından tercih edilen uygun fiyatlı mekanlarından biri olan kulüpte rahat bir ortamda eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz. Mekan Piccadilly Tren İstasyonu’nun hemen arkasında bulunuyor.

#7 Federal Cafe&Bar

federal cafe bar

Manchester sokaklarında gezmekten yorulup acıktıysanız size lezzetli yemeklerle karnınızı doyurabileceğiniz bu mekanı tavsiye edebiliriz. Günün her saatinde bu mekanı ziyaret edebilir lezzetli yemeklerin yanında içkinizi de yudumlayabilirsiniz.

*Manchester gece eğlence mekanlarına ek tavsiye yerleri bize yorumlar kısmından iletebilirsiniz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin