Manchester Alışveriş Rehberi | Merak Edilenler

Manchester, İngiltere’ye gelenlerin rotasına eklemesi gereken, gezmesi çok keyifli destinasyonlardan biri.

Kırmızının hakim olduğu ve kendine has karakteriyle Manchester, şehre adımını atan ziyaretçilerine oldukça özel bir şehre geldiğini hissettiriyor. Manchester, alışveriş konusunda da insanları kendisine hayran bırakan bir şehir. Hazırlamış olduğumuz Manchester alışveriş rehberi ile bu özel şehrin alışveriş olanakları hakkında sizleri bilgilendirmek istedik.

Manchester’de nereleri görmeniz gerektiğini merak ediyorsanız Manchester gezilecek yerler yazımıza göz atmaya ne dersiniz?

1- Manchester Alışveriş Rehberi

Manchester ülkenin en önemli şehirlerinden biri olma özelliğini alışveriş konusunda da üstleniyor. Şehir, Londra’dan sonra ülkedeki belki de en büyük alışveriş olanaklarına sahip olma yönüyle de dikkat çekiyor.

Manchester’da başta Nicholas ve Selfridges mağazaları olmak üzere pek çok önemli mağaza ziyaretçilerin keyifle alışveriş yapmasına olanak tanımaktadır.

Manchester’da alışveriş yapabileceğiniz yerler pazar günü daha erken kapandığı için eğer alışveriş için geniş bir zaman dilimi ayırdıysanız pazar günü dışında bir zaman dilimini tercih etmeniz mantıklı olacaktır.

2- Manchester’da Alışveriş Yapılabilecek Yerler

#1 Trafford Centre

trafford centre

İngiltere’nin en büyük alışveriş merkezlerinin başında gelen bu alışveriş merkezine Piccadilly’den kalkan otobüslerle ulaşmanız mümkün. Eğer alışveriş için fazla vaktiniz yoksa ve önemli mağazalarda bir alışveriş deneyimi yaşamak isterseniz buraya gidebilirsiniz.

#2 Market Street

market street

Manchester’in en önemli alışveriş caddelerinden biri olan Market Street ile aradığınız pek çok şeyi cadde üzerindeki mağaza ve dükkanlarda bulabilirsiniz.

#3 Primark

Primark

İngiltere’de pek çok şubesi bulunan Primark, Manchester’de ucuz alışveriş yapmak isteyenlerin uğraması gereken yerlerden. Burada aradığınız şeyleri uygun fiyata satın alabilir alışveriş bütçenizden kar elde edebilirsiniz.

#4 Lowry Outlet Alışveriş Merkezi

Lowry Outlet Alışveriş Merkezi

Büyük oranlarda indirimlerle pek çok markanın ürününü bulabileceğiniz bu indirim merkezi, Salford Quays bölgesinde bulunuyor.

Manchester’da daha sayamadığımız pek çok alışveriş merkezi ve butik dükkan bulunmaktadır. Sizin de bu şehirde mutlaka uğranması gerektiğini düşündüğünüz alışveriş durakları varsa bizimle paylaşarak Manchester’ı ziyaret etmeyi düşünen arkadaşlara fikir verebilirsiniz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin