Malaga Gece Hayatı

Endülüs Bölgesi, İspanya’nın kültür ve sanat açısından en zengin ve köklü bölgelerinin başında geliyor.

Endülüs’ün ve İspanya’nın çok önemli şehirlerinden biri olan Malaga, tarihi gezilecek yerlerinin yanı sıra canlı geceleri ile de dikkat çekiyor. Hazırladığımız yazımızda Malaga gece hayatı ile ilgili önemli bilgileri ve mekan tavsiyelerimizi sizlerle paylaşmak istedik.

Malaga’ya geldiğinizde konaklama seçenekleri konusunda fikir edinmek istiyorsanız Malaga’da nerede kalınır yazımıza göz atmanızı öneriyoruz. 

Malaga Gece Hayatı

Malaga gece hayatı ziyaretçilere oldukça geniş imkanlar sunmaktadır. Şehirde isterseniz sabahlara kadar çok hareketli bir gece geçirebilir, dilerseniz de sakin ama keyifli akşamlar geçirme şansına sahip olabilirsiniz.

Şehrin La Malagueta bölgesi gece hayatının en canlı olduğu bölgelerin başında gelmektedir. Şehirdeki genç nüfus ve üniversite öğrencileri ise El Palo bölgesini daha çok tercih etmektedir. Ayrıca Malaga’nın Eski Şehir bölgesinde de takılabileceğiniz pek çok güzel mekan bulunmaktadır.

Şehirdeki eğlence mekanları zaman zaman farklı konseptlerde eğlenceler düzenleyerek ziyaretçilerine farklı geceler yaşatmayı amaçlamaktadır. Eğer denk gelirse bu eğlencelere katılarak çok keyifli zamanlar geçirme şansına sahip olabilirsiniz.

Malaga’da Gidebileceğiniz Mekanlar

El Jardin

El Jardin

Katedralin hemen arkasında hoş bir ambiyansa sahip olan bu cafe çok hareketli olmayan bir gece geçirmek isteyenler için ideal bir seçim olacaktır. Flamenco sanatçılarının gösteriler yaptığı mekanda güzel bir şarap eşliğinde hoş bir akşam geçirebilirsiniz.

Bodegas El Pimpi

Bodegas El Pimpi

Roma amfi tiyatrosuna bakan terasıyla ziyaretçilerini karşılayan mekan pek çok ünlü ismin imzaladığı şarap varilleriyle hoş bir atmosfer yakalamayı başarıyor. Mekanda çok lezzetli tapasları ve içkileri deneme şansını yakalayabilirsiniz.

Las Patios de Beatas

Los Patios de Beatas

Etkileyici tasarımı, sanatsal formuyla göz dolduran mekan, birbirinden lezzetli şarapları tatma şansını yakalayabilirsiniz.

Casa Lola

Casa Lola

Geleneksel mavi-beyaz fayansları ile oldukça hoş bir ambiyansa sahip olan mekan, güzel bir akşam geçirmek isteyenler için ideal bir tercih.

Sala Premier

Sala Premier

Gotik bir mimariyle etkileyici bir görünüme sahip olan mekan, farklı bir tasarım arayanlar için tercih edilebilecek özel noktalardan biri.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin