Los Angeles’te Nerede Kalınır? Otel Tavsiyeleri

25 milyon nüfusuyla Amerika’nın en büyük şehirlerinden biri olan Los Angeles, zengin kültürü, renkli gece hayatı ve birçok gezilecek yeriyle ziyaretçilerin en fazla ilgi gösterdiği yerlerden biri olmayı başarıyor.

Los Angeles, ülkenin en keyifli şehirlerinden biri ve burada tatil yapmak gerçekten çok güzel bir duygu. Ancak bu şehre geldiğinizde Los Angeles’te nerede kalınır sorusunun cevabını bulmanız çok önemli. Bu sorunun cevabını bulmak tatilinizin çok daha keyifli geçmesini sağlayacaktır.

Los Angeles ile ilgili detaylı bilgi için => Los Angeles gezi rehberi

Los Angeles’te Nerede Kalınır?

Los Angeles, ülkenin en gelişmiş ve devasa şehirlerinden biri olduğu için buradaki konaklama seçeneklerini bölümler halinde ele almak gerekiyor. Şehre geldiğinizde beklentilerinizi ve bütçenizi açıkça belirleyerek buna göre konaklayacağınız yeri seçmenizde fayda var.

Eğer turistik yerlere daha yakın olmak istiyorsanız tercih edebileceğiniz yerlerin başında Hollywood geliyor. Burada şehrin geneline nazaran daha uygun fiyatlara 4 yıldızlı otellerde konaklama şansına sahip olabilirsiniz.

Kalabalığı seviyorsanız ve renkli gece hayatını yaşamak istiyorsanız şehir merkezi sizin için ideal bir seçim olacaktır. Burada lüks daireler kiralayabileceğiniz gibi bütçe dostu otel odaları da kiralayabilirsiniz. Ancak şehir merkezi plajlara uzak olduğundan plajların keyfini sürmek isteyenler için çok mantıklı bir seçim olmayacaktır.

Beverly Hills bölgesi ise bütçe konusunda sıkıntıları olmayanların şehrin zenginliğini ve şatafatını görmek isteyenler için en ideal tercihlerden biri olacaktır. Şayet plajların tadını çıkarmak isterseniz Santa Monica veya Venice bölgelerini tercih etmek uygun olacaktır.

Los Angeles Otel Tavsiyeleri

Los Angeles şehrinde Asya ülkelerinde bahsettiğimiz konaklama fiyatlarını bulmak mümkün değil. Fiyatların Amerika’ya göre ortalama olduğunu; ancak dünya standartlarına göre ortalamanın biraz üzerinde olduğunu söyleyebiliriz. Sizler için fiyat ve puan bazında uygun olabilecek bazı otelleri listeledik. Dilerseniz listemize geçelim.

1. Miyako Hotel Los Angeles *3

Miyako Hotel Los Angeles

Los Angeles şehir merkezindeki bu otel fiyat performans anlamında bulunabilecek ideal seçeneklerden biri. Otelde iki kişilik bir oda için geceliği 900 TL’den başlayan fiyatlarla konaklamak mümkün. Otel Little Tokyo‘ya çok yakın bir konumda bulunuyor ve otelde hayli fazla Japon çalışanlara rastlamak mümkün olabiliyor.

2. Holiday Inn Express Hollywood Walk of Fame *3

Holiday Inn Express Hollywood Walk of Fame

Hollywood’da tercih edilebilecek güzel otellerden birisinin de bu otel olduğunu belirtelim. Açık yüzme havuzuna da sahip olan otelde dilerseniz havuz keyfi yapabilirsiniz. Otelde konaklamak için iki kişinin ödeyeceği gecelik ücret ortalama 700 TL.

3. Lux City Center Hotel *4

Lux City Center Hotel

Şehir merkezinin gözde konaklama tesislerinden biri olan otelde geceli ortalama 800 TL’den konaklamak mümkün olabiliyor. Şehir merkezinde kalmayı düşünenlerin tercih edebileceği otelde bulunan restaurantta dilerseniz Amerikan mutfağının lezzetlerini tatma şansına da sahip olabiliyorsunuz.

4. Hotel Sofitel Los Angeles at Beverly Hills *4

Hotel Sofitel Los Angeles at Beverlly Hills

Ferah tasarlanmış odaları ve evcil hayvanlara müsaade edilmesi gibi ayrıcalıklara sahip olan otel Beverly Hills’de bulunuyor. Otelde 3 kişilik odalarda 900 TL’den başlayan ücretlerle konaklamak mümkün olabiliyor.

6. El Royale Hotel *4

El Royale Hotel

Hollywood bölgesini gezmek isteyenlerin tercih edebileceği yüksek memnuniyet oranına sahip bu otelde fiyatlar da cep yakmayan cinsten. İki kişilik bir oda için ortalama 500 TL ödemeniz gerekiyor.

5. The London West Hollywood at Beverly Hills *5

The London West Hollywood at Beverly Hills

Beverly Hills bölgesinin butik otellerinden biri olan bu konaklama seçeneği, ziyaretçilerine çok keyifli ve 5 yıldızlı bir konaklama deneyimi yaşatıyor. Diğer otellere göre biraz daha pahalı olan otelin gecelik çift kişilik oda için konaklama ücreti ise 1400 TL’den başlıyor.

İlginizi çekebilir=> Los Angeles Gezilecek Yerler

Umarız otel tavsiyelerimiz, gezinizi planlarken Los Angeles’te nerede kalınır sorunuzun cevabını bulmanızda faydalı olur. Siz de Melekler Şehri’ni ziyarete gittiğinizde konaklama tecrübelerinizi yorum kısmından bizlerle paylaşarak takipçilerimize fikir verebilirsiniz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin