Long Beach’de Ne Yenir? Ne İçilir?

Büyük Okyanus kıyısında olan Long Beach’in lezzetli yemeklerini sizler için derledik.

‘’ Long Beach’de Ne Yenir? Ne İçilir? ‘’ yazımızı inceleyerek şehrin geleneksel ve popüler tatlarını keşfedebilirsiniz. Listemizin ilk sırasında;

1- Cioppino

Cioppino

Okyanus kenarında bir şehir olmasının etkilerini yemeklerine yansıtan Long Beachdeniz mahsullerini sıklıkla kullanmakta. Long Beach’de ne yenir sorusuna lezzetli bir yanıt olan karides ve midyenin lezzetli uyumunu göreceğiniz cioppinonun tadına bakmanızı öneriyoruz..

2- Fish Tacos

Fish Tacos

Etli ve tavuklu taconun yanında birde balıklı tacolar oldukça sevilmektedir. Soslarla birlikte servis edilen tacoların tadı damaklarınızı şenlendirecek.

3- Avocado Toast

Avocado Toast

Long Beach’de ne yenir endişesini ortadan kaldıran ve günün her saati tüketebileceğiniz popüler lezzetlerden biri acocado toasttur. Bu tost sağlıklı ve lezzetli tadıyla birçok kafede servis ediliyor.

4- Garlic Ice Cream

Garlic Ice Cream

Sarımsakların süt, şeker ve kremayla birleştiği bu dondurma şehrin en popüler lezzetlerinden biridir. Kulağa oldukça ilginç gelen bu tadı denemezseniz üzülürsünüz. 🙂

5- Cobb Salad

Cobb Salad

Kızartılmış tavuk, yumurta, avokado, marul ve domatesle yapılan cobb salat diyetlerin vazgeçilmezi. Şehirde diyetinizi bozmayacak bir şeyler arıyor ve Long Beach’de ne yenir diye düşünüyorsanız tam size göre bir tercih. Hafif ve doyurucu olan cobb salad sıcak long beach günlerinde oldukça sevilerek tüketiliyor.

6- Apple Pie

Apple Pie

Elmanın tarçınla buluştuğu en lezzetli tatlı olan elmalı turta, California’nın sevilen lezzetlerinden biridir. Amerika’nın meşhur lezzeti elmalı tartın tadına bakmalısınız.

7- Banzai Bowls

Banzai Bowls

California’nın sahil kesimlerinde sıklıkla karşılaşacağınız banzai bowls aslında bir kafedir. Yaptıkları lifli, yoğurtlu ve meyveli karışım sayesinde sıcak günlerinde ferahlatıcı bir atıştırmalık tatma şansını buluyorsunuz.

8- California Donuts

California Donuts

Rengârenk renkleri, tatları ve görüntüleriyle sizleri mest edecek olan Kaliforniya donutslar denemeniz gereken lezzetli tatlar arasında yer alıyor.

9- Green Tea Latte

Green Tea Latte

Yeşil çayın süt ve kremayla buluştuğu efsane lezzet green tea lattenin tadına bakmanızı öneriyoruz.

*Long Beach gezilecek yerler yazımızı incelediniz mi?

Long Beach’de ne yenir yazımızla ilgili fikir ve görüşlerinizi aşağıda yer alan yorumlar butonundan bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin