Londra’da Nerede Kalınır? Otel Tavsiyeleri

Londra’ya gidenlerin akıllarına en çok Londra’da nerede kalınır sorusu gelmektedir. Londra’da bulunan konaklama seçenekleri bu konuda ziyaretçilere kolaylık sağlıyor. 

Avrupa’nın en çok turist çeken şehirlerinin başında gelen Londra, mutlaka görülmesi gereken başkentlerden. Ziyaretçiler bu şehirde oldukça keyifli bir tatilin tadını çıkarma şansını yakalıyor. Yazımızda bu özel şehirdeki konaklama alternatifleri ve otel tavsiyeleri hakkında bilgilere ulaşabilirsiniz.

Londra’da Nerede Kalınır

Öncelikle Londra’daki otel fiyatlarının Avrupa’nın diğer şehirlerine göre hayli pahalı. Bu da buraya gelen ziyaretçilerin doğal olarak moralini bozan bir durum. Ancak şehirde bulunan 7 binin üzerindeki otel seçeneği en azından tercih konusunda ziyaretçilere avantaj sağlıyor.

Londra’da ziyaretçiler için en mantıklı konaklama bölgesi Zone 1 diye isimlendirilen şehir merkezidir. Buradan uzaklaştıkça şehrin varoş bölgelerine doğru ilerleniyor. Zone 1 bölgesi diye geçen yerleri ise Oxford Caddesi, Chelsea, Westminster, Mayfair, Hydepark ve King’s Cross olarak sayabiliriz. Bunlar dışında West End, Covent Garden, Victoria, Paddington gibi bölgeler de konaklayabileceğiniz alternatifler arasında bulunuyor.

Westminster

Dediğimiz gibi şehirde pek çok otel seçenekleri bulunuyor; ancak bu otellerin en ucuzları bile bazı gezginlerin bütçesini aşabilmektedir. Bu durumdaki ziyaretçiler için şehirde başka konaklama alternatifleri de bulunuyor. Bunlardan en yaygın olanı ise couchsurfing ve airBnB seçenekleri oluyor. Bu seçeneklerde sistem üzerinden bulduğunuz evlerde, ev işlerine yardımcı olmak kaydıyla ücretsiz bir şekilde konaklama şansına sahip olabiliyorsunuz. Bunun dışında Camp In My Garden sistemi de tercih edebileceğiniz bir diğer seçenek. Bu sistemde de evlerin bahçelerinde çok makul bir fiyata kamp kurma şansını yakalayabilirsiniz.

Gene de otelde kalmak isteyen ziyaretçiler ise yazımızın devamındaki şehirdeki en çok tercih edilen otel tavsiyelerimize göz atabilir.

Londra Otel Tavsiyeleri

Sizin için otel karşılaştırma sitelerinden 19-20 Kasım 2017 tarihleri için araştırma yaparak bu tarih aralığında tercih edebileceğiniz konaklama seçeneklerini listeledik. Yazımızın bu kısmında ziyaretçilerimiz için Londra otel tavsiyelerine yer verdik.

Uygun Fiyatlı Otel Seçenekleri (0-220 TL)

Londra’da ucuz otel seçenekleri diğer Avrupa şehirlerine nazaran kısıtlı olsa da iyi bir araştırmayla güzel ve uygun fiyatlı bir otelde kalmanız mümkün.

  • Ibis London Wembley (Wembley, merkeze 12 km. mesafede bulunuyor)
  • Best Western London Peckham Hotel (Southwark, merkeze 5 km. mesafede bulunuyor)
  • Astor Victoria Hostel (Westminster, merkeze 2 km. mesafede bulunuyor)
  • Dover Castle Hostel (Southwark, merkeze 2,5 km. mesafede bulunuyor)
  • Palmers Lodge Swiss Cottage (Camden, merkeze 5 km. mesafede bulunuyor)

Orta Fiyatlı Otel Seçenekleri (220-660 TL)

  • The Tower A Guoman Hotel (Tower Hamlets, merkeze 3,8 km. mesafede bulunuyor)
  • Strand Palace Hotel (Westminster Borough, merkeze 600 m. mesafede bulunuyor)
  • MEININGER Hotel London Hyde Park (Kensington ve Chelsea, merkeze 3,9 km. mesafede bulunuyor)
  • Premier Inn London Greenwich (Greenwich, merkeze 8 km. mesafede bulunuyor)
  • Hampton by Hilton London Waterloo (Londra, merkeze 1,5 km. mesafede bulunuyor)

Yüksek Fiyatlı Otel Seçenekleri (660 TL üzeri)

  • Central Park Hotel (Westminster, merkeze 4 km. mesafede bulunuyor)
  • Eden Plaza Kensington ( Kensington, merkeze 4 km. mesafede bulunuyor)
  • Highmarket Hotel (Westminster, merkeze 300 m. mesafede bulunuyor)
  • Rose and Crown Stoke Newington (Hackney, merkeze 6 km. mesafede bulunuyor.
  • Tulse Hill Hotel (Lambeth, merkeze 7 km. mesafede bulunuyor.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin