Las Vegas Gezilecek Yerler Listesi | Detaylı Anlatım

Nevada eyaletine bağlı bir şehir olan Las Vegas, birbirinden etkileyici kumarhaneleri ile ziyaretçilerine sınırsız bir eğlencenin kapısını aralıyor.

Şehirde birbirinden farklı ve çekici konsepte sahip oteller müşterilerine kumarhaneleri başta olmak üzere pek çok imkan sunarak onların güzel bir tatil geçirmesine olanak sunuyor. Eğer siz de böyle bir eğlence arayışı içindeyseniz Las Vegas gezilecek yerler listemize göz atmanızda fayda var.

Las Vegas Gezilecek Yerler

1. Las Vegas Strip

Las Vegas Strip

Şehrin en önemli kumarhanelerinin bulunduğu Las Vegas Strip, bu farklı deneyimi yaşamak isteyenler için çok büyük otelleriyle hizmet veriyor.

2. Bellagio Las Vegas

Bellagio Las Vegas

Birçok filmde de kullanılan Bellagio Las Vegas, şehrin en pahalı ve en lüks otelleri arasında bulunuyor. Otelin önündeki havuzda gerçekleştirilen ışık ve su gösterileri ise görülmeye değer.

3. The Mirage

The Mirage

Her saat başı yanardağ gösterisiyle dikkatleri çeken otel, bünyesinde bulunan kumarhane ile de oldukça yoğun bir şekilde ziyaretçi akınına uğruyor. Eğer siz de bu kumarhaneyi görmek isterseniz Las Vegas gezilecek yerler listenize The Mirage‘yi almanızı öneriyoruz.

4. Stratosphere Las Vegas

Stratosphere Las Vegas

350 metre yüksekliğe sahip kulesinde bulunan seyir terasıyla ziyaretçilerine şehrin etkileyici manzarasının tadını çıkarma imkanı sunan otel, şehrin en önemli kumarhanelerinden birine sahip olmasıyla da ilgi görüyor.

5. Paris Las Vegas

Paris Las Vegas

Kuzey Amerika‘da kendinizi Paris’te hissetmek istiyorsanız Paris Las Vegas listenizde mutlaka bulunmalı.

6. Fremont Caddesi

Fremont Caddesi

Las Vegas’ın yıllar önce en cazip noktalarından biri olan Freemont Caddesi, günümüzde nostalji yapmak ve eski günlerin özlemini biraz olsun gidermek isteyenlerle dolup taşıyor.

7. The Venetian Las Vegas

The Venetian Las Vegas

Venedik temasına sahip bu otelde Venedik’e has birçok detayı bulmanız mümkün. Otel ambiyansıyla Las Vegas’taki en güzel ambiyansa sahip oteller arasında bulunuyor.

8. Luxor Las Vegas

Luxor Las Vegas

Las Vegas’te birçok farklı konseptte otele rastlamanız mümkün. Luxor Las Vegas da tasarım konusunda Mısır ve Mısır’ın meşhur piramitlerinden ilham alarak ortaya farklı bir otel çıkarmış.

9. Mob Museum

The Mob Museum

Las Vegas’ın tehlikeli suç dünyasında güvenli bir yolculuğa çıkmaya ne dersiniz? Las Vegas’ta bulunan Mob Museum, Las Vegas’ın suç tarihine dair birçok önemli nesneyi görmenize olanak tanıyor.

10. High Roller

High Roller

167 metre yüksekliğiyle nostaljik bir eğlence aracı olan dönme dolapların dünyadaki en yükseklerinden biri olan High Roller, sizi eğlenceli ve bol manzaralı bir dönme dolap keyfine davet ediyor.

11. Ceasers Palace

Ceasers Palace

İsminden de anlaşılacağı gibi Roma konseptine sahip olan bu kumarhaneyi gördüğünüzde Kolezyum’un içindeymiş hissine kapılmanız çok normal.

12. Madame Tussauds Las Vegas

Madame Tussauds Las Vegas

Ülkedeki açılmış ilk Madam Tussauds Müzesi olan mekan, içindeki birçok ünlü kişinin balmumu heykeliyle ziyaretçilerine çok keyifli bir gezi imkanı sunuyor.

13. Neon Müzesi

Neon Müzesi

Las Vegas deyince birçoğumuzun aklına kuşkusuz neon tabelalar geliyordur. Peki şehirde bu neon tabelaların geçmişinden günümüze değişimini görebileceğiniz keyifli bir müze olduğunu söylesek? İşte Neon Müzesi ziyaretçilerine bu imkanı sağlıyor.

14. Red Rock Kanyonu

Red Rock Kanyonu

Kırmızı toprak yapısıyla oldukça etkileyici bir manzaraya sahip olan Red Rock Kanyonu, size enfes bir manzaranın tadını çıkarma imkanı sunuyor.

15. Büyük Kanyon Ulusal Parkı

Büyük Kanyon Ulusal Parkı

Özellikle güneşin doğuşunun ve batışının muhteşem manzaralara ortam sağladığı Büyük Kanyon Ulusal Parkı, manzara seviyorsanız Las Vegas gezilecek yerler listenizde mutlaka bulunması gereken yerlerden biri.

Siz de hemen biletbayi uçak bileti sayfamızı ziyaret ederek büyülü şehir Las Vegas’a seyahatinizi planlayabilir, renkli bir tatile yelken açabilirsiniz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin