Kopenhag’da Nerede Kalınır? Otel Tavsiyeleri

Diğer Avrupa başkentleri ile kıyaslandığında 1 milyonluk nüfusuyla oldukça minimal bir başkent olan Kopenhag, Danimarka‘nın en önemli turizm destinasyonlarından biri. 

Şehir tarihi, doğal ve kültürel güzellikleri ve zenginliği ile her yıl birçok ziyaretçinin rotasına girmeyi başarıyor. Siz de bu şehri gezi listenize dahil etmeye karar verdiyseniz Kopenhag’da nerede kalınır sorusu sizin de cevabını bulmanız gereken sorular arasında bulunuyor. Yazımızın devamında Kopenhag konaklama seçenekleri hakkında bilgilere ve otel tavsiyelerine yer verdik.

Kophenag’da Nerede Kalınır

Öncelikle Kopenhag’da ülkenin diğer turistik bölgelerinde olduğu gibi konaklama seçeneklerinin pahalı olduğunu belirtmemiz gerek. Kendinizi buna göre hazırlarsanız tatil planlamanızı daha sağlıklı bir şekilde yapmanız mümkün olacaktır.

Eğer şehrin merkezinde ve şehrin gezilecek yerlerine yakın bir konumda konaklamak isterseniz Indre By denen şehri merkezini tercih etmelisiniz. Şehrin diğer bölgelerine göre daha pahalı olan bu bölge konaklama kalitesi anlamında da en iyi seçenekleri bünyesinde barındırıyor. Bu bölgede konakladığınız takdirde kentin gece yaşamına da yakından tanıklık etme şansına sahip olabilirsiniz.

Bütçeniz biraz daha düşükse ve buna rağmen şehir merkezinden çok uzaklaşmak istemiyorsanız Kopenhag’da nerede kalınır sorusunun cevabı sizin için Vesterbro olacaktır. Şehre yürüme mesafesinde olan bölgede pahalı ve lüks konaklama seçeneklerinin arasında bütçe dostu seçenekler de bulunuyor.

Eğer Kopenhag gezilecek yerlerini tam ortasında olmak istiyorsanız tercihinizi Tivoli bölgesinden yana kullanmanız faydalı olacaktır. Sanata, müzelere ve sergilere merakınız varsa Tivoli sizin için en ideal konaklama bölgesi olacaktır.

Şehrin dışında olmak sizin için sorun olmayacaksa Norrebro, Osterbro, Christianshavn, Amalienborg ve Nhavn gibi daha sakin bölgeleri de konaklama seçenekleriniz arasında bulundurabilirsiniz.

Kophenag Otel Tavsiyeleri

Sizler için şehirdeki otelleri inceledik ve fiyat/performans anlamında sizleri memnun edebileceğini düşündüğümüz otelleri listeledik. Siz de konaklama tecrübelerinizi yorum kısmından bizlerle paylaşarak ziyaretçilerimize fikir verebilirsiniz. Dilerseniz otel tavsiyelerimize geçelim.

1. Comfort Hotel Vesterbro 3*

Comfort Hotel Vesterbro

Merkez Tren İstasyonu’na sadece 5 dakikalık mesafede bulunan otele havaalanından çok rahat bir şekilde gelmek mümkün. Fiyatlandırma olarak Kopenhag fiyatlarının altında konaklayabileceğiniz otel, müşteri memnuniyeti için gerekli hizmet kalitesini yakalamış. Otel, şehirdeki en çok tercih edilen konaklama seçenekleri arasında bulunuyor. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

2. Carlton Guldsmeden 3*

Carlton Guldsmeden

Organik bir tasarıma sahip olan otelde kullanılan hemen her şey organik bir şekilde elde ediliyor. Doğa saygılı konsepti ile müşterilerinin gönlünü çalmayı başaran otel merkeze yakınlığı ile de ulaşım konusunda avantajlı bir konumda bulunuyor. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

3. Hotel Kong Arthur 4*

Hotel Kong Arthur

Tivoli Bahçelerine ve şehirdeki alışveriş merkezlerine yakın bir konumda bulunan otel, etkileyici bahçe tasarımıyla da ziyaretçilerini kendisine hayran bırakıyor. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

4. AC Hotel By Marriott Bella Sky Copenhagen 4*

AC Hotel By Marriott Bella Sky Copenhagen

Metroya yakın konumuyla ulaşım sorununuzu ortadan kaldıran otel, şehirdeki en çok tercih edilen seçenekler arasında bulunuyor. Otelde keyifle konaklamanız için birçok detay düşünülmüş bulunuyor. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

5. Clarion Hotel Copenhagen Airport 5*

Clarion Hotel Copenhagen Airport

Şehrin en çok tercih edilen 5 yıldızlı konaklama seçeneklerinden biri olan otel, lüks bir konaklama deneyimi yaşamak isteyenler için Kopenhag’da nerede kalınır sorusunun cevabının bu otel olduğunu söyleyebiliriz. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin