Kinsale’de Nerede Kalınır? 5 Otel Tavsiyesi

Cork’a 25 km. mesafede bulunan Kinsale, sahip olduğu özelliklerle İrlanda turizminde çok önemli bir rol oynamaktadır.

Yazımızda Kinsale’in konaklama olanaklarını daha iyi anlayabilmek adına Kinsale’de nerede kalınır sorusunun cevabına ve Kinsale’in otel tavsiyelerine yer verdik. Böylece bu güzel liman kasabasına gitmek isteyenlerin tatil planları içindeki konaklama sorununu daha kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağını düşünüyoruz.

Şehirde görülmesi gereken yerleri merak ediyorsanız Kinsale gezilecek yerler yazımızı incelemenizi öneriyoruz.

1- Kinsale’de Nerede Kalınır?

Kinsale’de 3 ve 4 yıldızlı otellerden, hostellere kadar pek çok farklı konaklama seçeneği bulunmaktadır. Bu konaklama seçenekleri arasında her türlü bütçeye uygun bir alternatif bulmak mümkün olabilmektedir.

2- Kinsale Otel Tavsiyeleri

Yazımızın bu kısmında Kinsale’in en iyi otellerini sizler için araştırdık. Sizin de kentte tavsiye ettiğiniz konaklama seçenekleri varsa bizimle yorum kısmından paylaşarak ziyaretçilerimizle fikirlerinizi paylaşma şansına sahip olabilirsiniz.

#1 Dempseys Hostel

Dempseys Hostel

Gezginlerin kurtarıcısı olan hostellerden burada da bulmak mümkün oluyor. Sade bir tasarımla müşterilerini karşılayan hostel, sahile olan 5 dakikalık mesafesi ile temiz bir nefes alarak konaklamak isteyen ziyaretçilerin yüzünü güldürüyor. Hostel, aynı zamanda kentteki en uygun konaklama seçenekleri arasında bulunuyor. Tercihinizi bu hostelden yana kullanmak isterseniz buradan rezervasyon bilgilerine ulaşabilirsiniz.

#2 Tierneys Guesthouse on Main Street 2*

Tierneys Guesthouse on Main Street

Bu konukevi konumu sayesinde kentteki cafelere ve alışveriş olanaklarına çok yakın bir konumda bulunuyor. Bu da ziyaretçilerin çok fazla istediği şeylerin başında geliyor. Siz de bu konukevinden konaklayıp şehrin olanaklarından faydalanmak isterseniz burayı tıklayarak hemen rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

#3 The Blue Haven Hotel 3*

The Blue Haven Hotel

Şehir merkezinde bulunan otel, biraz yüksek fiyatı nedeniyle zaman zaman eleştiri oklarının hedefi olsa da sunduğu kusursuz hizmet ile bu ücreti hak ettiğini bize gösteriyor. Eğer bütçeniz uygunsa bu otel sizin için kesinlikle Kinsale’de nerede kalınır? sorusunun cevabı olacaktır. Bu otelde kalmaya karar verdiyseniz rezervasyon için tıklayabilirsiniz.

#4 Actons Hotel 4*

Kinsale'de nerede kalınır
Actons Hotel

Kentin merkezi bir konumunda bulunan otel plaja 10 dakikalık mesafede bulunuyor. Tarihi dokusunu korumuş bir binada hizmet veren otelde birçok odanın Kinsale Limanı’na bakıyor olması ise ayrı bir güzellik. Yalnız otel hayli fazla tercih edildiği için rezervasyon için acele etmenizde fayda olduğunu belirtmemiz lazım.

#5 The Old Bank Town House 4*

 

Kinsale’in merkezinde bulunan otel, ödüllü bir konakta müşterilerini ağırlamaktadır. Otel’in Cork Havaalanı’na araçla sadece 20 dakikalık mesafede bulunması ise ziyaretçiler için oldukça büyük bir avantaj. Burada konaklamak için buradan rezervasyonunuzu avantajlı fiyatlardan gerçekleştirebilirsiniz.

Kinsale otelleri hakkında bildiklerinizi ve önerilerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilir, yazımızın geliştiricilerinden biri olabilirsiniz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin