Kilkenny’de Nerede Kalınır? 5 Otel Tavsiyesi

Tarihin ve modernizmin iç içe geçtiği Kilkenny, İrlanda’nın görülmesi gereken özel şehirlerinden bir tanesi.

Kilkenny’e geldiğinizde nerede konaklayacağınız konusunda aklınızda soru işaretleriniz varsa bu yazımız tam size göre!

Yazımızda Kilkenny’de nerede kalınır sorusunun cevabına ve Kilkenny’deki otel tavsiyelerine ulaşabilirsiniz.

1- Kilkenny’de Nerede Kalınır?

Kilkenny’e geldiğinizde pek çok otel seçeneği sizi karşılıyor ancak tıpkı Cork otelleri gibi burada da konaklama ücretleri biraz yüksek. Bu nedenle konaklama bütçenizi sıkı tutmanızda fayda olacaktır.

Kilkenny’de konaklama seçenekleri daha çok Lee Nehri kıyısında ve şehir merkezinde konumlanmıştır. İdeal bir konaklama seçeneği için Gardens, Lyons, Dean Caddesi gibi yerlere bakmanız uygun olacaktır.

2- Kilkenny Otel Tavsiyeleri

Kilkenny Otel Tavsiyeleri

Kilkenny’e geldiğinizde en ideal otelin hangisi olduğuna daha kolay bir şekilde karar verebilmeniz için bazı otelleri listeledik.

#1 San Antonio Guesthouse 3*

Şehir merkezine yakın bir konumda bulunan konukevi, ziyaretçilerin Kilkenny’nin görülmesi gereken bir çok noktasına 15-20 dakikalık bir yürüyüşle ulaşmasına olanak tanıyor. Fiyat olarak da şehirdeki diğer konaklama seçeneklerinden daha uygun olan bu seçeneği listenize dahil edebilirsiniz. İşletmeyle ilgili bilgilere ve rezervasyon sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

#2 Springhill Court Hotel, Spa & Leisure Club 3*

Otel şehir merkezine 2 km. mesafede bulunuyor ve rahatlatıcı bir konaklama deneyimi yaşamak isteyenler için oldukça ideal bir seçim olacağını düşünüyoruz. Otelde havuz, spa gibi hizmetlerden faydalanarak geçirdiğiniz zamanı en iyi şekilde değerlendirme olanağına sahip olabiliyorsunuz. Otelle ilgili bilgiler ve rezervasyon için tıklayınız.

#3 Langton House Hotel 4*

Bir aile işletmesi olan otel, Kilkenny Kalesi’ne, alışveriş ve eğlence olanaklarına yakın bir konumda hizmet veriyor. Detaylar ve rezervasyon için tıklayınız.

#4 Kilkenny River Court Hotel 4*

Şehrin tarihi dokusuyla iç içe olan otel, şehrin merkezi bir konumunda bulunuyor. Özel olarak dekore edilmiş odalarda ziyaretçiler keyifli bir konaklama deneyimi yaşama şansı yakalıyor. Siz de bu otelde konaklamak isterseniz buradan rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

#5 Lyrath Estate Hotel and Spa 5*

Eğer 5 yıldızlı bir otelde konaklamak isterseniz şehir merkezine en yakın seçeneklerden birinin bu otel olduğunu belirtmek isteriz. Bu otelde hem 5 yıldızlı otel konforunu yaşayabilir hem de şehir merkezine yakın olmanın keyfini sürebilirsiniz. Hemen buradan rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

**Kilkenny’de nerede kalınır ? sorusuna muhteşem cevaplar aldınız. Peki ya sizlerin Kilkenny’de bildiğiniz oteller var mı? Tüm önerilerinizi yorumlar bölümünden bizlere iletebilirsiniz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin