Kaş’ta Nerede Kalınır? 5 Otel Tavsiyesi

Muhteşem plajları ve harika gece hayatıyla Kaş sadece Antalya’nın değil ülkemizin en önemli turizm cennetlerinden biridir.

Kaş’a gelenler için akla gelen ilk soruların başında Kaş’ta nerede kalınır? sorusu geliyor. Yazımızda Kaş konaklama seçenekleri hakkında bilgilere ve Kaş otel tavsiyelerine yer vermeye çaba gösterdik. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan yazımızın detaylarına geçelim…

1- Kaş’ta Nerede Kalınır?

Kaş'ta Nerede Kalınır

Her turistik yerleşke gibi Kaş da özellikle sezonun en canlı olduğu zamanlarda konaklama ücretlerinin hayli yüksek olduğu bir bölge. Bu nedenle Kaş’ı yaz döneminde ziyaret etmeyi düşünüyorsanız otel rezervasyonu için acele etmenizi öneriyoruz.

Eğer Kaş’a araçsız geldiyseniz Kaş merkez konaklamak için seçebileceğiniz en ideal yer olacaktır. Özel aracınız varsa Çukurbağ Yarımadası da tercih edebileceğiniz bölgeler arasında bulunabilir.

2- Kaş Otel Tavsiyeleri

#1 Lantana Aparts

Ekonomik ve keyifli bir konaklama tercihi arıyorsanız Lantana Aparts sizin için çok iyi bir tercih olabilir. Oldukça başarılı bir işletmeci tarafından işletilen otel uygun fiyatları ve Çakıl Plajı’na yakınlığı ile ziyaretçilerin beğenisini kazanıyor. Otel otobüs terminaline yakınlığı ile Kaş otobüs bileti satın alarak otobüsle Kaş’a gelenler için çok iyi bir seçim olacaktır.

#2 Pınar Pansiyon

Uygun fiyata aile ortamında evinizin sıcaklığında konaklayabileceğiniz bir pansiyon arıyorsanız Pınar Pansiyon’u öneriyoruz. İşletme sahiplerinin ziyaretçilerine her konuda tecrübeleriyle yardımcı olması da Kaş’a gelenlerin çok daha keyifli bir gezi yapmasına imkan tanıyor.

#3 Narr Hotel

Şehir merkezine olan yakınlığı ile gönülleri fetheden otel, ilgili personeli ve muhteşem hizmeti ile birçok ziyaretçisinden çok güzel yorumlar almayı başarıyor. Yakın dönemde açılmış olmasına rağmen otel kalitesi ile Kaş’ın en iyi konaklama seçenekleri arasındaki yerini almayı başarıyor.

#4 LeaMira Butik Otel

İlgili işletmecileri, kaliteli hizmeti ve uygun fiyatları ile konaklama için Çukurbağ Yarımadası’nı tercih edenler için bu otel oldukça iyi bir seçim olacaktır. Otel Kaş’ın merkezine 4 km. mesafede bulunuyor ve kendi aracınız varsa otelden şehir merkezine gitme konusunda da pek fazla sıkıntı çekmeyeceğinizi söyleyebiliriz.

#5 Çınar Hotel

İlçenin merkezinde deniz manzaralı odalarıyla hizmet veren otel, Kaş’ın en çok tercih edilen otelleri arasında bulunuyor. Ek ücret karşılığında dalış ve su kayağı gibi sporlar yapmanıza olanak sağlayan otel Kaş terminaline yakınlığı ile de ziyaretçilerini memnun ediyor.

**Kaş’da nerede kalınır yazımız ile ilgili fikir ve görüşleriniz için aşağıda yer alan yorumlar butonunu kullanabilir, yazımızın geliştiricilerinden biri olabilirsiniz. 

Yorum yapın

Bizi Takip Edin