Granada Gece Hayatı

Granada ziyaretçilerine gündüzleri olduğu kadar geceleri de oldukça zevkli zamanlar geçirme imkanı sunan rotalardan biri. 

Granada’ya geldiğinizde şehrin renkli gece hayatına da kendinizi kaptıracağınızdan emin olabilirsiniz. Şehirde bulunan pek çok mekan ziyaretçilerin keyifli bir tatil geçirmesi için adeta birbiriyle yarışmaktadır.

Granada’ya geldiğinizde nereleri gezeceğiniz konusunda fikriniz yoksa Granada gezilecek yerler yazımıza göz atmanızı öneriyoruz. 

Granada Gece Hayatı

Granada ılıman bir iklime sahip olduğundan şehirdeki gece hayatı da sıcak ve renkli geçmektedir. Şehirdeki yoğun öğrenci nüfusu da Granada gece hayatı üzerinde çok olumlu bir etki yapmaktadır.

Şehirdeki mekanlar tapas denemek için de size büyük bir fırsat sunmaktadır. Ülkede nadir olarak devam eden bedava tapas geleneği Granada’daki barlarda devam etmektedir. Burada içkinizi sipariş ettiğinizde birbirinden lezzetli tapas tabakları ücretsiz olarak önünüze gelmektedir.

Granada’ya gelmişken flamenko gecelerine katılmadan olmaz. Şehrin otantik bölgelerinden Albaicin ve Sacromonte bölgelerindeki keyifli mekanlarda mutlaka flamenko gecelerine katılmanızı öneriyoruz.

Şehrin Calle Elvira ve Calle Pedro Antonio caddeleri yoğun bir şekilde mekanların bulunduğu ve öğrencilerin çokça takıldığı noktaların başında geliyor. Calle Calderia Nueva Caddesi ise şehrin otantik cafelerinin bulunduğu mekanın başında geliyor.

Granada Mekan Önerileri

1. Taberna La Tana

Taberna La Tana

Bir aile işletmesi olan mekanda İspanya’nın en iyi şaraplarını çok özel tapas tabaklarıyla içme şansını yakalıyorsunuz.

2. El Bar de Eric

El Bar de Eric

Canlı müzikle beraber çok özel kokteyller deneyebileceğiniz mekanda sıra dışı tapasların tadına bakabilirsiniz.

3. Botanico

Botanico

Gündüzleri öğrencilerin çeşitli lezzetleri atıştırarak zaman geçirdiği bir cafe iken geceleri caz ve blues müziğin ritmine kaptırabileceğiniz bir mekana dönen Botanico, Granada gece hayatı için çok önemli bir ziyaret noktası.

4. Boogaclub

Boogaclub

Canlı müziğin yanı sıra karaoke gecelerinin de düzenlendiği bu mekanda çok keyifli bir gece sizi bekliyor.

5. Mundra

Mundra

Taze deniz ürünlerinden hazırlanmış tapasları denemek isterseniz bu mekanı mutlaka listenize almanızı öneriyoruz.

6. Tornado Rock and Roll Club

Tornado Rock

Kendinizi müzik dolu bir gece hazırlayın! Burada sınırsız eğlence, sınırsız müzik ve lezzetli tapaslar sizi bekliyor.

7. Boom Boom Room

Boom Boom Room

Şehrin en özel gece kulüplerinden biri olan mekan size müzik ve dans yüklü bir gece yaşatıyor.

8. Tateria Kasbah

Öğrencilerin bolca uğradığı mekanlardan olan bu otantik cafede, sevdiklerinizle özel içecekler deneyerek çok keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

Garanada’daki konaklama seçenekleri ve otel önerileri için Granada’da nerede kalınır başlıklı yazımıza göz atabilirsiniz. 

Yorum yapın

Bizi Takip Edin