Granada Alışveriş Rehberi

Granada çok özel bir tatil durağı olmasının yanı sıra aynı zamanda ziyaretçilerine çok keyifli bir alışveriş olanağı sunan bir destinasyon. 

Granada’ya geldiğinizde nerelerden neler alabileceğinizi hazırladığımız Granada alışveriş rehberi ile sizlerle paylaşmak istedik. Bu rehber sayesinde şehirden ayrılırken kendiniz ve sevdikleriniz için çok özel eşyalar alma şansını yakalayabilirsiniz.

Granada Alışveriş Rehberi

Granada’da gezinizi size hatırlatacak pek çok özel hatıralık eşyalar bulabilirsiniz. Şehirde özellikle antikalar, seramik ürünler ve şal gibi giyim ürünleri alışverişlerde çok fazla tercih edilmektedir.

Granada’da Nerede Alışveriş Yapılır?

Granada Şehir Merkezi ve Albaicin bölgeleri şehrin alışveriş için en çok tercihe edilen bölgelerinin başında geliyor. Bu bölgelerde hediyelik eşyalar ve el işi otantik pek çok ürünü bulmanız mümkün olabilmektedir.

Şehirdeki diğer alışveriş yapabileceğiniz yerleri şu şekilde sıralayabiliriz:

Fajalauza Ceramica: Özellikle seramik ürünlerin bulunduğu bu bölgeyi mutlaka ziyaret etmelisiniz.

Seramik Ürünler

Alışveriş Merkezleri: Carrera de la Virgen ve El Corte Ingles şehirdeki başlıca alışveriş merkezleridir.

El Corte İngles

Giyim ve Moda İçin: Eğer giyim ve moda üzerine bir alışveriş yapmak isterseniz Puerta Real Caddesi üzerindeki mağazalarda pek çok dünyaca ünlü markanın mağazasını bulabilirsiniz.

Puerta Real

Pazarlar: Şehirde bulunan pazarları ziyaret ederek özellikle şehirdeki yeme içme üzerine gerçekleştirilen alışveriş kültürünü gözlemleyebilir ve bölgeye özel yiyeceklerin tadına bakma şansını yakalayabilirsiniz. Şehirdeki bulunan başlıca pazarları Mercado San Augustin, Plaza Larga In The Albaicin şeklinde sıralayabiliriz. Şehirde kurulan Bib Rambla Plaza de las Flores ise bitki ve çiçek bulacağınız oldukça keyifli bir pazar.

La Alcaiceira: Otantik bir alışveriş deneyimi yaşamak ve çeşitli hediyelik eşyalar bulmak isterseniz Granada gezilecek yerler listesine de aldığımız bu oryantal pazarı mutlaka ziyaret etmelisiniz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin