Glasgow’da Nerede Kalınır? 5 Otel Tavsiyesi

Glasgow’a kendi imkanlarıyla gidenler için Glasgow’da nerede kalınır sorusunun cevabını bulmak tatil planının en önemli kısımlarından biri olmaktadır.

İskoçya’nın en büyük kenti olan Glasgow’a geldiğinizde çok çeşitli konaklama çeşitlerinden bütçenize ve keyfinize uygun bir konaklama seçeneğini tercih edebiliyorsunuz. Yazımızda Glasgow’daki konaklama olanaklarıyla ilgili bilgilere ve Glasgow otel tavsiyelerimize ulaşabilirsiniz.

1- Glasgow’da Nerede Kalınır?

Glasgow’a geldiğinizde kalacağınız yeri belirlemeden önce yazımızı okumak sizin için çok faydalı olacaktır. Yalnız Glasgow’da otel fiyatlarının dünya standardına göre yüksek olduğunu söyleyebiliriz.

Şehirde konaklamak için çeşitli bölgeleri tercih edebilirsiniz. Eğer şehrin renkli hayatına yakın olmak ve ulaşım noktaları üzerinde bulunmak isterseniz şehir merkezi sizin için ideal bir tercih olacaktır ancak bu bölgedeki otel fiyatlarının diğer bölgelere göre biraz pahalı olduğunu belirtmemiz gerek.

Finnieston Bölgesi ise şehir merkezine yakın olmasına rağmen kendine has havası ve renkli cafeleriyle eğlenceli bir yerde kalmak isteyenler tarafından tercih edilmektedir. Burada oldukça fazla otel arasından şehir merkezine göre daha uygun fiyatlara otel bulmanız mümkün olmaktadır.

Bahsettiğimiz bölgeler dışında öğrencilerin yoğun olarak bulunduğu West End bölgesi ve kentin tarihi bölgelerinden Merchant bölgesi de konaklamak için oldukça fazla tercih edilen yerler arasında bulunmaktadır.

2- Glasgow Otel Tavsiyeleri

Glasgow Otel Tavsiyeleri

Sizin için şehirde konaklayabileceğiniz bazı otelleri listeledik:

#1 The Z Hotel Glasgow

Şehrin merkezinde George Square’de bulunan otel, mükemmel konumu ve uygun fiyatı ile şehrin en gözde konaklama seçenekleri arasında bulunuyor. Eğer bütçeniz kısıtlıysa ve güzel bir yerde konaklamak istiyorsanız bu otel tam size göre. Hemen şimdi burayı tıklayarak rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

#2 Holiday Inn Express – Glasgow – City Ctr Theatreland 3*

Metro istasyonuna 500 metre mesafede bulunan otel, özellikle Glasgow’un gece yaşamına yakın olmak isteyenler için çok ideal bir tercih olacaktır. Burada konaklamak isterseniz rezervasyon için tık tık

#3 The Grand Central Hotel 4*

Şehir merkezinde Grand Street bölgesinde bulunan otel, şehrin en çok tercih edilen konaklama seçenekleri arasında bulunuyor. Otel, şehrin alışveriş olanaklarından faydalanmak isteyenler için en ideal tercihlerden biri olacaktır. Detaylar ve rezervasyon için burayı tıklayabilirsiniz.

#4 CitizenM Glasgow 4*

Oldukça modern bir şekilde tasarlanmış olan otelde bütün ihtiyaçlarınızı herhangi bir personele ihtiyaç duymadan karşılayabiliyorsunuz. Çok fazla tercih edilen otel, ulaşım olanaklarına ve Glasgow’un görülmesi gereken yerlerine ortalama 10 dakika yürüme mesafesinde bulunuyor. Tercihinizi bu otelden yana kullanacaksanız buradan rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

#5 Hilton Glasgow 5*

Havaalanına araçla 5 dakikada ulaşabileceğiniz otel şehrin finans merkezinde bulunuyor. Eğer ticaret amacıyla geldiyseniz bu otel sizin için çok ideal olabilir. Dilerseniz buradan rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

**Glasgow otelleri ile ilgili merak ettiklerinizi aşağıda yer alan yorumlar butonundan bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin