Girit’te Nerede Kalınır? Otel Tavsiyeleri

Romantik tatillerin ilk akla gelen rotası ve Yunanistan’ın en büyük adası olan Girit, gerek tarihi geçmişi gerekse doğal güzellikleri ile ziyaretçilerine unutulmaz bir tatil yapma imkanı sunuyor. 

Girit’e geldiğinizde konaklama konusunda tavsiyelere ihtiyacınız varsa ve “Girit’te nerede kalınır?” sorusuna en ideal cevabı arıyorsanız yazımızın detaylarına göz atmanızı öneriyoruz. Yazımızın devamında Girit’te konaklama için değerlendirebileceğiniz noktalar hakkında bilgilere ve tercih edebileceğiniz otel tavsiyelerimize ulaşabilirsiniz.

Girit’te Nerede Kalınır?

Girit içinde aynı bölgede bile çok farklı fiyat aralıklarında konaklama seçeneğine rastlayabiliyorsunuz. Bu nedenle konaklama yapacağınız bölgeyi belirleseniz bile en ideal fiyatlı Girit otelleri için iyi bir araştırma yapmanız gerekmektedir. Dilerseniz öncelikle konaklamak için değerlendirebileceğiniz bölgeleri ele alalım ve ardından da otel tavsiyelerimizi sizlerle paylaşalım…

Hanya

Kent surlarının ve Venedik Limanı’nın bulunduğu Hanya Girit’teki en çok konaklama seçeneğine sahip bölgelerin başında gelmektedir. Burada konaklamak için orta halli bir bütçeye sahip olmak gerekli.

Resmo

Hanya’ya göre biraz daha sakin bir yer ola Resmi, sessizliği sevenler için ideal bölgelerden biridir. Burası şehir merkezine yaklaşık yarım saatlik yürüme mesafesinde bulunmaktadır. Bölgedeki otellerin biraz yüksek fiyatlara sahip olduğunu söyleyebiliriz.

Aya Nikola

Plajları ve beş yıldızlı otelleri ile bilinen Aya Nikola bölgesi çoğunlukla yüksek bütçeli ziyaretçiler tarafından tercih edilmektedir. Eğer bütçe konusunda sıkıntınız yoksa “Girit’te nerede kalınır?” sorusunun en ideal cevaplarından birinin burası olduğunu belirtmemiz gerek.

Kandiye

Şehrin ulaşım olanakları bakımından en avantajlı noktalarından birinin burası olduğunu söyleyebiliriz. Bu da burayı insan trafiği bakımından yoğun bir nokta haline getirmektedir. Bölgede her bütçeye uygun konaklama seçeneğine rastlamak mümkün olabilmektedir.

Elounda

Bölgenin ismine bakınca bile lüks bir bölge olduğu hissine kapılıyorsunuz 🙂 Evet, burası belki de Girit’in en lüks konaklama bölgelerinden biri. Bölgede 4-5 yıldızlı pek çok otel bulunuyor. Özellikle balayı çiftleri bu bölgede konaklamayı tercih ediyor. Bölge çok merkezi olmasa da berrak denizi ve plajları ile hayli popüler bir nokta.

Girit Otel Tavsiyeleri

Aristea Hotel

Aristea Hotel

Resmo bölgesinde uygun fiyatlı bir otel arıyorsanız Aristea Hotel’i düşünebilirsiniz. Fiyatına rağmen temiz odaları, huzur veren ortamı ile burasının sizi memnun edebileceğini düşünüyoruz. Eğer tercihinizi bu otelden yana kullanmak isterseniz rezervasyon için sizi şöyle alalım…

Sgouros Hotel 2*

Sgouros Hotel

Aya Nikola bölgesinde bulunan Sgouros Hotel Kitroplatia Plajı’nın hemen yanında yer almaktadır. Bölgedeki fiyatlara göre daha uygun bir fiyatla konaklayabileceğiniz otel çok lüks olmasa da konforlu bir konaklama için ihtiyacınız olabilecek birçok şeye sahip. Siz de bu otelde kalmak isterseniz buradan otelle ilgili detaylı fotoğraflara ve rezervasyon bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Kastro Hotel 3*

Kastro Hotel

Oldukça şık ve modern döşenmiş odaları ile bütün ihtiyaçlarınıza karşılık vermeyi başaran otel şehir merkezine 100 metre mesafede yer alıyor. Bu oteli seçenekleriniz arasına almayı düşünüyorsanız buradan detayları inceleyebilirsiniz.

Casa Dei Delphini 3*

Casa Dei Delphini

Resmo’nun en ideal noktalarından birinde bulunan otel plaja 5 dakikalık yürüme mesafesinde bulunuyor. Bu da bu oteli deniz tutkunları için ideal bir konaklama seçeneği haline getiriyor. Eski bir konakta hizmet veren otel ziyaretçilerine o tarihi dokuyu çok iyi bir şekilde hissettiriyor. Eğer tercihinizi Resmo’dan ve bu otelden yana kullanmak isterseniz rezervasyon için burayı tıklayabilirsiniz.

Porto Veneziano 3*

Porto Veneziano

Hanya’da bulunan otel yüksek sayılabilecek ücretle ziyaretçilerini ağırlasa da aldığı ücreti hak ettiğini söyleyebiliriz. Bunu otelin memnun müşterilerinden ve memnuniyet oranından görebiliyoruz. Hanya’ya sadece 300 metre mesafede bulunan otel Eski Venedik Limanı’nın sahilinde çok özel bir konumda bulunuyor. Eğer bu oteli gözünüze kestirdiyseniz ve burada konaklamanız gerektiğini hissediyorsanız buradan rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

Girit’e geldiğinizde görmeniz gereken yerlerle ilgili listemize “Girit gezilecek yerler” başlıklı yazımızdan ulaşabilirsiniz. Adanın yeme içme olanakları ile ilgili detaylar için ise “Girit’te ne yenir, ne içilir?” başlıklı yazımız göz atabilirsiniz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin