Fethiye’nin Alışveriş Noktaları

Fethiye’de alışveriş için büyük markaların zincir mağazalarına ihtiyacınız yok. Yerel dükkanlar bu konuda tüm ihtiyacınızı zaten karşılıyor.

Yerli yabancı turistlerin her yıl akın ettiği Muğla’nın Fethiye ilçesinde alışveriş önemli bir gereksinim. Fethiye’nin alışveriş noktaları da bu konuda hemen her ihtiyacınıza yanıt verecek cinsten. Bu dükkanların özellikle yaz aylarında tıklım tıklım olduğu bilgisini de şimdiden verelim 🙂 Yine de Fethiye’de gıdadan giyime her ihtiyacınızı kolaylıkla karşılayabileceğinizden emin olabilirsiniz.

Anadolu El Sanatları Dükkanı

El sanatları

Fethiye’nin tartışılmaz en popüler hediyelik eşya dükkanıdır. İçerisinde tamamen el emeği pek çok nesne ile karşılaşabilir, hayran kalacağınız pek çok el işi eşya arasında seçim yapmakta zorlanabilirsiniz. 🙂 Yakınlarınıza da bölgenin gelenekselleşmiş hediyelik eşyalarından satın alabileceğiniz Fethiye’nin Cumhuriyet Caddesi’ndeki dükkanda el yapımı tabloları ve bibloları da incelemenizi tavsiye ederiz.

Erasta AVM

Erasta Fethiye AVM

Fethiye’nin sıcaklarından bir az olsun kaçıp, serin bir ortamda alışveriş keyfi yapmak isterseniz Erasta AVM sizler için biçilmiş kaftan. İçerisinde 60’tan fazla mağazanın yer aldığı merkezde, Kahve Dünyası gibi pek çok kafe ve restoran hizmet veriyor. Giyimden gıdaya hatta teknolojik aletlere kadar her türlü ihtiyacınıza yanıt bulacağınız Erasta Avm’nin Ölüdeniz Caddesi’nde konumlandığını da belirtelim.

Eskişehir Pazarı

Eskişehir Pazarı

Fethiye’nin en önemli alışveriş noktalarından biri olan Eskişehir Pazarı, özellikle turistler tarafından yoğun rağbet gören yerlerden biri. Pek çok el işi ürüne ve aklınıza gelebilecek her çeşitteki hediyelik eşyaya rastlayabileceğiniz alandaki hemen her dükkanda, bu ürünler arasında rahatlıkla seçim yapabilirsiniz. Aynı zamanda dükkan sahipleriyle güzel bir pazarlık sonucu pahalı gelen ürünleri daha uygun hallere getirmeniz de mümkün.

*Fethiye’de yerel dükkanlar, alışveriş konusundaki tüm istekleri yeterince karşıladığı için sizlere beldenin en popüler alışveriş noktalarını derledik. Aklınızda Fethiye’de alışveriş için alternatif noktalar var ise yorumlar butonundan Biletbayi ekibiyle paylaşarak, yazımıza katkıda bulunabilirsiniz. Güzel bir alışverişten sonra karnı acıkanlar, Fethiye’nin Yöresel Lezzetleri başlıklı yazımızdan tavsiye alabilir 🙂

Yorum yapın

Bizi Takip Edin