Fes’te Nerede Kalınır?

Otantik ve kültür dolu bir gezi yapmak isteyenlerin Afrika’daki en önemli destinasyonlarının başında Fes geliyor. 

Fes gezisi yapacaklar için Fes’te nerede kalınır sorusu en önemli konuların başında gelmektedir. Eğer rahat ve huzurlu hissedebileceğiniz bir konaklama tercihi yapamazsanız tatilinizden alacağınız keyif de azalacaktır.

Fes’te Nerede Kalınır

Fes, ziyaretçilerine pek çok konaklama seçeneği sunmaktadır. Şehirde özellikle tarihi dokulara sahip olan binalar restore edilerek ziyaretçilerin konaklayabileceği yerler haline getirilmektedir.

Fes konaklama seçenekleri fiyatlandırma olarak ortalamanın üstünde olduğunu söyleyebiliriz. Şehirdeki konaklayabileceğiniz en güvenli ve uygun yerler Ain Amiyer, Errachidia, Chaaban, Labeta bölgelerini sayabiliriz.

Fes’e geldiğinizde İngilizce veya Türkçe bilen kişi bulmak oldukça zor olduğundan konaklama tercihinizi ziyaretinizden önce halletmeniz ve rezervasyonunuzu yaptırmanız isabetli bir tercih olacaktır.

Fes Otel Tavsiyeleri

1. Funky Fes

Funky Fes

El Bali semtinde bulunan otel ziyaretçilerine samimi bir ortamda çok uygun fiyatlarla konaklama seçenekleri sunuyor. Eğer bütçeniz kısıtlıysa; ancak merkezi bir noktada keyifli bir konaklama deneyimi yaşamak istiyorsanız Funky Fes’i alternatifler arasına alabilirsiniz. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

2. Dar Jannat

Dar Jannat

Şehirdeki en çok rezervasyon yapılan seçeneklerden biri olan Dar Jannat, çoklu yatakhaneleri ile uygun fiyatlara güvenilir bir hostel seçeneği olarak karşımıza çıkıyor. Hostel özellikle El Bali sokak pazarlarını gezmek için ideal bir tercih olacaktır. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

3. Hotel Bab Boujloud 2*

Hotel Bab Boujloud

Fes’in Medina bölgesinde bulunan otel otantik bir ortamda konaklamak isteyenlerin tercih edebileceği keyifli bir konaklama seçeneği. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

4. Hotel Mounia 3*

Hotel Mounia

Biraz daha konforlu bir konaklama seçeneği arayanlara 3 yıldızlı Hotel Mounia’yı tavsiye edebiliriz. Otelin restoranında geleneksel Fes yemeklerinin tadına bakabileceğiniz gibi gece kulübünde de keyifli vakit geçirme şansına sahip olabilirsiniz. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

5. Hotel Sahrai 5*

Hotel Sahrai

Modern tasarlanmış odaları ve ilgili personeliyle 5 yıldızlı bir konaklama keyfi yaşayabileceğiniz Hotel Sahrai, şehrin en çok tercih edilen lüks konaklama seçeneklerinin başında geliyor. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin